אני מאוד אודה למי

מאי26

New member
../images/Emo53.gif אני מאוד אודה למי

שתוכל או כמובן יוכל (בשם השויון!) לעזור לי בנושא הבא: בחבלי הכביסה של דירתנו החביבה התנחלו להם יונים. יש לנו מעין גגון בנוי (מבטון) מתחת לחבלי הכביסה, והן יושבות שם, משאירות שם את צרכיהן המגעילים ובת´כלס חוגגות שם בין הבגדים שלנו התלויים על החבלים. אני כבר התחלתי להיות אלרגית לתופעה והוזהרתי שזה מסוכן מאוד מבחינה בריאותית. אז למישהו יש עצה איך מתמודדים עם זה, איך מרחיקים את היונים? אני חשבתי לשים רשת על האזור, למישהו יש אולי בעל מקצוע מתאים לענין הזה? (אנחנו גרים בהרצליה ונשמח לכל המלצה לבעל מקצוע מאזור גוש דן או השרון). תודה.

POOH*

New member
אני לא מכירה בעל מקצוע אבל...

אני יודעת שיש גם חומר שמפזרים והן מתרחקות. אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו... אני אנסה לשאול את אמא שלי בערב ולהחזיר לך תשובה... בכל מקרה אולי תשאלי את השכנים שלך שיש להם רשתות מי עשה להם? ככה בטוח יהיה לך המלצות... POOH

יש מעין קוצים כאלו ששמים על מעקות

אז אולי את יכולה לרפד את הבטון ואז לא יהיה להם איפה לשבת. אפשר גם לשים שקיות ניילון מרשרשות וזה מפחיד אותן.

בעיה מוכרת....

גם אצלנו היתה הבעיה הזו , לירון קנה רשת מחנות של כלי בניין כמו חנויות טמבור, ופשוט תקענו אותה אחרי החבלים , כל שיונות לא יכולות להכנס לשטח החבלים , וזה פתר את הבעיה. חות מזה יש חומר נגד יונות , הוא נקרא מהו בסגנון "עופי מכאן" או "עופי יונה" , וזה גם עוזר.

dorlim

New member
אכן המוצר נקרא "עופי יונה"

אבל תקחי בחשבון שזה מין דבק כזה וזה דיי מגעיל

תוכי

New member
עדיפות להזמין הדברה ../images/Emo91.gif

מפני ש"הלכלוך" מביא פשפשים שאחר כך חבל על הזמן מה שהם עושים המלצה- להביא הדברה

כמה שאני מזדהה!

אמנם אצלי הן התנחלו על הגגון ולא על חבלי הכביסה , אבל הן מרעישות (לפעמים אני חושבת שיש עוד מישהו בבית) ובעיקר מלכלכות וכמו שציינת בעצמך , הן מביאות מחלות וכינים שעוקצות. כיוון שזו דירה שכורה שאנחנו אוטוטו עוזבים , חבל לי להשקיע ולעבוד קשה אז אני בצרות. בכל מקרה , פיתרון אחד שלא הציעו לך ואני לצערי איני יכולה ליישם במקרה שלי: היונים שונאות ניר כסף או אלומיניום, אם תעטפי את חבלי הכביסה בהם או בדרך כלשהי תשימי אותם, הם ממש לא תתקרבנה לאזור. את הפיתרון הזה ניסיתי בעצמי בחלון חדר השניה והוא בהחלט הוכיח את עצמו. בהצלחה!

מאי26

New member
תודה על כל העצות! נראה לי

שבינתיים, כעזרה ראשונה, אני אפסיק לתלות כביסה שם, כי זה ממש הופך להיות מסוכן, ואני אקנה כזה מתלה שאפשר לשים בו את הכביסה בבית. בשלב שני אני אשים את כל החומרים האלה ואחפש איש מקצוע שישים לי רשתות כדי להעיף סופית את היונים... אוף, הדברים הקטנים של החיים שצריך להתעסק בהם... מעיק...

כמה שאני מזדהה!

אמנם אצלי הן התנחלו על הגגון ולא על חבלי הכביסה , אבל הן מרעישות (לפעמים אני חושבת שיש עוד מישהו בבית) ובעיקר מלכלכות וכמו שציינת בעצמך , הן מביאות מחלות וכינים שעוקצות. כיוון שזו דירה שכורה שאנחנו אוטוטו עוזבים , חבל לי להשקיע ולעבוד קשה אז אני בצרות. בכל מקרה , פיתרון אחד שלא הציעו לך ואני לצערי איני יכולה ליישם במקרה שלי: היונים שונאות ניר כסף או אלומיניום, אם תעטפי את חבלי הכביסה בהם או בדרך כלשהי תשימי אותם, הם ממש לא תתקרבנה לאזור. את הפיתרון הזה ניסיתי בעצמי בחלון חדר השניה והוא בהחלט הוכיח את עצמו. בהצלחה!

למעלה