אני צריך עזרה דחוף!

starwars

New member
../images/Emo53.gif אני צריך עזרה דחוף!

היי חבר´ה! שמעו אני מצייר קומיקס מגיל צעיר מאוד ואפילו ששלחתי קומיקס לאורי פינק הוא היתלהב וביקש ממני את הטלפון...
עכשיו החלום שלי הוא להוציא חוברות וספרים של קומיקס, יש פה אולי מישהו שיכול לעזור לי להגשים את זה?

yonabarak

New member
תוציא בעצמך!

אין מי שיוציא בשבילך. הדרך המהירה והפחות או יותר יחידה לפרסום קומיקס היא לפתוח אתר ולפרסם אותו שם, או להוציא חוברת בהוצאה עצמית. אתה יכול ליצור חוברת בשחור לבן, לצלם במכונת צילום משני הצדדים, להדק בסיכות, והופה - יש לך חוברת קומיקס! עכשיו תצלם כמה עשרות או מאות עותקים, בהתאם לתקציב ולשאיפות, ותתחיל למכור! אפשר להקים דוכנים בשינקין, או בשבוע הספר, או בירידם שונים אחרים. אפשר לפרסם את החוברת בפורומים השונים ולמכור אותה במשלוח בדואר. יש הרבה אפשרויות. אפשר גם להתאגד כמה אנשים ולממן יחד הוצאת חוברת יותר מכובדת, בדפוס רציני ועם קצת צבע.

trozz

New member
תחפש מידע על קומיקס ישן שנקרא

סטיות של פינגווינים - ותברר מידע עם החבר´ה שהוציאו אותו אז בהוצאה עצמית איך השתלשלו הדברים ועוד דבר... אם במקרה (והלוואי) שתצליח תוכל לפנות לחברות מקומיות ולהציע להן להיות ספונסרים (נותני חסות) לקומיקס - ככה העלויות שלך יצתמצמו והרווח יעלה

watcher

New member
בעיקרון...

אם אתה מוכן להשקיע זמן, עבודה וכסף, הכל אפשרי. צור איתי קשר לייעוץ, הכוונה ותמיכה (חינם). [email protected]

yonabarak

New member
סצינת ההוצאה העצמית משגשגת עכשיו

בימים אלה יוצאים מגזיני קומיקס עצמאיים ופנזינים אחרים בהמוניהם. כל מי שחולם על להוציא את עצמו לאור מוזמן לראות איך עושים את זה לבד, ללא תלות בגורמים מסחריים, בהרבה תעוזה ובחופש מוחלט. "הקורמורן" -יצא בימים אלה כבר גליון רביעי לאנתולוגיית הקומיקס הפרו-אנרכיסטית. "PLAN B" - יצאו כבר שני גליונות של אנתולוגיית הקומיקס האקזיסטנציאליסטית - אך ההומוריסטית. "סטיב הגרב האנושית" של נדב איגרא - חוברת קומיקס מצחיקה ומטורפת. ועוד! בת"א יש קבוצה של אנרכיסטים צעירים שמריצה את הוצאת צירופימקרים, הוצאה עצמאית לפנזינים, והם מציעים סיוע לכל מי שרוצה להוציא בעצמו פנזין. את כל הפנזינים המרגשים הללו אפשר לקנות ב"סלון מזל" (הייתה שם לפני זה מספרה והם השאירו את השלט), חנות ספרים ועיתונים מגניבה ברח´ מונטיפיורי 30 בת"א. (הולכים על אלנבי משינקין דרומה שניים שלושה רחובות ופונים שמאלה למונטיפיורי)

starwars

New member
תודה לכולם, באמת, אבל...

אתם בטוחים שזה יעבוד? כי באצם אני כן רציתי להוציא בעזרת חברה... תודה באמת לכל מי שעזר לי...

yonabarak

New member
אתה יכול לנסות..

אבל אל תפתח ציפיות. ההוצאה הרצינית היחידה שמוציאה קומיקס בארץ היא מודן, והיא מוציאה רק דברים שהצליחו לפני כן בעיתונים גדולים. יש שוק קטן מאוד לקומיקס בארץ, ומעט מאוד ספרי קומיקס הצליחו, ולכן ההוצאות לא ששות להוציא ספרי קומיקס לאור. אולי אתה יכול לדבר עם חנן מ howlingwolfstudios, אני מבין שהוא עומד להוציא חוברת לאור בקרוב. הוא מסתובב פה בפורומים. מעבר לזה אתה מוזמן להעלות לפה דוגמאות מהסחורה, כדי לקבל קצת פידבק לגבי איכות העבודה שלך.

watcher

New member
אני בקשר עם....

מספר יצרני קומיקס בארץ ומעוניין לקדם את יצירת הקומיקס בארץ. שלח לי פרטים ואעזור לך למצוא את הדרך הטובה ביותר בשבילך לפרסם את הקומיקס שלך! [email protected]

תגובה לstarwars

שלום, כפי שאתה שם לב יש הודעה מ-watcher שאני בקשר איתו ועובד איתו, וממליץ לך לפנות אליו לקבלת עזרה לפרסם את החוברת שלך. במידה ואתה באמת נחוש לפרסם את הקומיקס שלך אנחנו יכולים לעזור ובשמחה. יש פרטים ליצור קשר איתו בהודעה הקודמת או שתפנה אלי ואני אחזיר לו העביר לו אותה. בהצלחה!! חנן

למעלה