לפני שתקראו את זה, רק תדעו שאני לא בטוח ב 100% במה שאני כותב, אלא רק ב- 99%. , הקיציס הזה, הוא מסוג האנשים שמקבלים משכורת על פירסום של אתרים מסחריים. אל תאמינו לו בגרוש. צריך להחרים כניסה של אנשים כאלה לפורומים. נצלנים!
פשוט היו אנשים (לא מהפורום הזה) שאמרו לי שזה מכשיר די טוב. אז חשבתי לעצמי שאם מישהו ישאל אני אציע לו את זה. לא ידעתי שזה עד כדי כך גרוע. וחוץ מזה אני לא מקבל על זה משהו אני רק בן 11 ולרגע זה עד הודעה חדשה אני עוזב את הפורום מהזמן המועט שהייתי בו.
להאמין לו או לא?, נחיהונבדוק, לא נראה לי שבן 11 מנסח ככה מכתבים... אם מישו רואההודעה שלו על נטאקשן או נטוויזיון בכלל בבקשה שיכוב לי. אם אתה סתם מישו אני מתנצל, אבל אם אתה שרלטן כזה, אני אפיל אותך!
הדבר היחיד שלא משהו בפורמים של האינטרנט זה שאתה לא יודע מי מולך. אני לא יודע אם הוא באמת בן 11 אבל יש כאן אנשים ממש נחמדים ומאוד עוזרים בגילאים נמוכים יחסית. אסיף שרתוק דרור מהפורום שלנו אמורה להיות בת 11. matke מהפורום אמור להיות בן 12. ואלו האחורנים שאני זוכר סביב הגיל הזה. את הגיל שלהם לא בדקתי באופן מלא אבל זה מה כתוב גם אצלהם ואלו שני אנשים פעילים מאוד ומאוד עוזרים בפורום. ראוי לשבח ולציין אותם ואם הגיל נכון אז זה בכלל מראה על גיל נמוך ויכולת כתיבה וניסוח מצויינים.
בואו נחזור לשאלה של הבחור בראש השרשור. מה המקסימום שאתה יכול להוציא? אתה חייב מסך (האייפוד שאפל אמנם יקר, אבל נגן מצוין) ורדיו? פרט קצת יותר על הצרכים מלבד הנפח...