אני צריכה עזרההה

yarden 1 2 3

New member
../images/Emo53.gifאני צריכה עזרההה

הייי קוראים לי ירדן ואני רוכבת אינגליש כבר שנתיים ומשו. עכשיו נפתחה ליד הבית שלי חוות ווסטרן חדשה ואני רוצה לרכב גם שם.... אז השאלה שלי בעצם היא האם זה אפשרי לרכב גם אינגליש וגם ווסטרן במקביל? תודה ענקית לכול מי שיענה =)

סוני DSCH1

New member
בטח

אבל רק שאת צריכה לזכור שאיינגליש וווסטרן הם לא אותו דבר ויש דברים ששונים בינהם

כן, זה אפשרי.

לדעתי זה לא מזיק ולהפך, זה יכול להועיל. אני מניחה שאת מספיק גדולה [בת 13?] כדי לזכור את ההבדלים הנובעים מהסגנונות השונים ולהתאים את עצמך לסגנון הרכיבה. בהצלחה

אפשרי בהחלט..

אבל מסובך מעט.. בתור אחת שרכבה את שני הסגנונות אני יכולה להגיד לך שבהתחלה זה משפר ומעשיר בידע. בשלב יותר מאוחר, אם את רוצה 'להתמקצע' ולהתקדם בצורה משמעותית באחד מהסגנונות את תאלצי לוותר על אחד מהם. או לחילופין, תשקיעי באחד ואת השני קחי באיזי...ז"א נניח תבחרי בווסטרן, אז תרכבי כמה פעמים בשבוע ווסטרן ופעם בשבוע/שבועיים/חודש אינגליש, סתם בשביל הכיף וגם קצת בשביל הלימוד. בכל מקרה אני מציעה לך לרכב את שני הסגנונות במקביל (אם יש לך אפשרות כמובן) ולראות מה יותר מדבר אלייך... בהצלחה

הכל אפשרי

אני למשל רכבתי אינגליש שנתיים אבל נתשטי לווסטרן... אני יודעת שאת מתכוונת לשניהם בו- זמנית אבל את חייבת לזכור להבדיל כי זה שני דברים שונים לגמרי... אם תערבבי אותם לא תצליחי בשניהם...

yarden 1 2 3

New member
תודההה לכולם =)

עזרתם לי..... אני אנסה לרכב גם שם ונראה לאן זה יתפתח.....

יכול

זה יכול להיות אפשרי אבל זה מבלבל אם אתה לא ממש שולט מחומר אבל אל תגידי לעצמךך לא אף פעם כי להגיד לא זה לא חיייייייייייייייייי

עדימ

New member
כאחת שכל שנות הרכיבה שלה הן אינגליש

אני חייבת לציין שהשנה בה שהיתי בחוות ווסטרן מאוד בילבלה אותי והקשתה עלי. חשתי שאיבדתי את הצפון. וכשקטי קיבלה אותי וחזרתי לאינגליש הרגשתי שחזרתי לנשום חזרתי הביתה.! אם את רק בתחילת הרכיבה וכמעט ללא ניסיון נסי את שניהם ואז תחליטי. אם את עם ניסיון ובעלת ידע בסגנון אחד מספיק כדי להתמקצע ותרי על הרעיון של לרכוב במקביל פרט לטיול ווסטרן פעם ב או משהו כזה באמת בשביל הגיוון נטו. מקווה שהבהרתי את כוונתי

yarden 1 2 3

New member
תודה =)

אז בעצם את אומרת שלא כדאי לי לרכב גם ווסטרן? אני רוצה לרכב בשביל לרכב..... ולא בהכרח בשביל להתחרות (הכוונה לווסטרן). אולי לא ממש הבנתם אותי קודם כי קצת סיבכתי את עצמי חחח.... התכוונתי לשאול אם לרכב ווסטרן במקביל לאינגליש זה לא יהרוס לי.... אני יותר מתחברת לאינגליש וזה יותר כייף לי, אני יודעת מה זה ווסטרן כי רכבתי את זה שנתיים לפני האינגליש, ואני רוצה לחזור לזה עכשיו בשביל הרכיבה עצמה ולא בשביל הקטע של תחרויות וכול זה... חחח חפרתי מקווה שהבנתם אותי....

עדימ

New member
מה שאני אומרת זה שאם את בשלב

שאת רוצה להרחיב מאוד את הידע שלך בסגנון את סגנוון ב במקביל באופן קבוע מאוד יבלבל אותך.

למעלה