אני צריכה עזרה אבל ממעריצ\ה אמת של יו

Day Tripper9

New member
../images/Emo53.gifאני צריכה עזרה אבל ממעריצ\ה אמת של יו

אם יש פה מישהו כזה שיגיב אני צריכה לשאול שאלה

Day Tripper9

New member
אוקי:

אני יודעת שיו ניהל רומן לפני הרבה זמן עם מפיקה באחד הסרטים שהוא השתתף בהם (בסוף שנות ה90) אבל אני לא מצליחה למצוא כל כך מידע על זה מעבר למה שאני כבר יודעת. השאלה שלי היא -האם מישהו שמע על זה? אם כן אני ממש אשמח לעוד מידע! מה שאני כבר יודעת : את שם המפיקה זה לא היה סטוץ יו לקח הפסקה מהצילומים כדי לחזור לאנגליה ולספר לג'ו (אשתו) ג'ו סלחה לו

ריקי100

New member
שוב זה ברח לי

זה נושא כאוב שלא מדברים עליו אבל אם את רוצהלדעת.. הוא צילם סרט... film called The Place Of Lions, his closeness with the director Audrey Cooke was the talk of the set. Determined to save her marriage, Jo wrote an emotional letter to the director, begging Audrey to leave her husband alone. Seeing the heartache he had caused the two women encouraged him to finally try to do something about his depression. הם טוענים שהוא בגד בה כי הוא היה בדיכאון קליני באותו הזמן( הוא יותר נכון לדעתי הוא היה בדיכאון תמיד ורק אח"כ הוא טיפל בעצמו כמו שסטיבן אמר פעם עליו שהוא תמיד היה מדוכא..) אבל מה שאני לא מבינה זהמה את עוד רוצה לדעת.. הוא בגד ואתיודעת עם מי ושאשתו סלחה לו.. מה עוד חשוב בזה? רוצה תמונות? נראה לי שכל מה שאת יודעת זה החשוב.. אולי תפרטי את מה רוצה לדעת..מה עוד מעניין אותך.

Day Tripper9

New member
.לא משהו ספציפי..

סתם התעננתי בזה כי אני מעריצה של יו כבר הרבה זמן ואף פעם לא שמעתי על זה..כנראה זה באמת נושא כאוב שלא מדברים עליו כמו שאמרת...וגם זה קרה לפני הרבה זמן. תודה על המידע הנוסף :) חח באותו נושא-שמעתי ראיון של פריי לפני כמה זמן והוא אמר שהוא מעולם לא היה מאוהב ביו אבל היה להם "Collaborative Love Affair",במילים שלו..זה גורם לי לתהות.......
ואו אני מתה על השניים האלו ..אני כל כך שמחה שפריי חזר לטוויטר התגעגעתי אליו!

ריקי100

New member
אני שמחה שיכולתי לעזור

ד"א אני שמעתי שיו אמר ש:I GAVE HIM THE FIRST CRACH על סטיבן.. אז מי דובר אמת? במיוחד שהם גרו ביחד כמה זמן... בכל מקרה כן, גם אני התאכזבתי כששמעתי שפריי עזב את טוויטר. חשבתי שזעוד אחד ממצבי הרוח שלו, ויקח שנים עד שהוא יחזור לטוויטר אם בכלל.. אבל הוא חזר מהר יחסית. מוזר לי איך אנשים קומיקאים דווקא הם האנשים המדוכאים והעצובים..

Day Tripper9

New member
אכן...

יו עם הדיכאונות שלו ופריי עם המאניה דפרסיה..זה באמת אירוני ששניהם התחילו בקומדיה פריי:"Bye bye" אני: what??!?!?!?! לאאאאא

ריקי100

New member
חחחח

כן, אני ישר הלכתי לברר בגוגל אם זה בדיחה .. ומסתבר שככה גיליתי שהוא מתעצבן על ציטוטים לא נכונים.. הצילו אני כולי מחכה בקוצר רוח ליום שלישי!!!!! אאאאאאאאאא אני לא יכולה יותר!! הפרק הבא נראה לי כ"כ טוב!! ואז שוב פעם יבוש של שנים.

ריקי100

New member
כן אכן וואו

ידעתי אתמהשהיה כתוב כבר, אבל עדיין זו כתבה מדהימה.

למעלה