אני רוצה להצטרף לאיגרוף...

The Real Ali g

New member
../images/Emo53.gifאני רוצה להצטרף לאיגרוף...

שלום לכם שמי אבי אני בן 17.5 מבת-ים גובה 1.83 משקל 66 קילו! לאחרונה גיליתי מכון של איגרוף שיש אצלנו בעיר פעם ראיתי את האימון שם מהחלון וראיתי שזה מאוד מגניב! רציתי לשאול העם ללמוד איגרוף זה קשה? זה משפר משהו פיזית וכאלה?

ETZ301

New member
שלום ...

קודם כל ניק נכון לאגרוף כבר יש לך (ALI) לעסוק בכל ספורט מאד קשה. העיסוק בספורט מפגיש את העוסק בו עם אתגרים פיזיים ונפשיים כאחד. ולשאלתך על שיפור במצב הפיזי? אגרוף הוא אחד הענפים הבודדים שמביאים שילוב מדהים בין סיבולת לב-ראה וכח-שריר. (מבנה הגוף של מתאגרפים אומר על זה המון). בנוסף אגרוף (כאומנות לחימה). יתן לך שעור בבטחון עצמי ויספק לך כלים מעולים של הגנה עצמית (לצערי כל אחד מתי שהו נזקק לזה). וד"א במידה ותחליט להתחיל להתאמן אתה הולך להיות מתאגרף עם יתרון גובה עצום. מה שהופך אותך למאד מסוכן בזירה. LETS READY TO RUMBLE

MikeTyson

New member
חחח ETZ301 לא נראה לי שהוא התכוון

למתאגרף מוחמד עלי אלא לעלי ג' המשוגע ההוא...

MikeTyson

New member
תשובות.

כן, ואולי (או תלוי במבנה הגוף שלך. שחיף לא יכול להפוך לאלי האנה פתאום).

joker89

New member
המועדון בבת ים

בחובבני הוא בין המובילים בארץ שווה מאוד

MikeTyson

New member
גובה לא הופך אותך למסוכן בזירה...

אני לא חושב ככה. אני חושב שגובה זה כלי נשק יעיל בקרב ומן "יתרון" על היריב. אבל מסוכן? בגלל שאתה גבוה?! לא נראה לי... תביט על הכינוי שלי ותראה אנשים מסוכנים גם בלי יותר מדי גובה.

ETZ301

New member
טייסון לא הבנת אותי

אני לא אומר שלאנשים נמוכים אין מה לחפש בזירה. היו המון כוכבים נמוכים מהממוצע בהסטוריית האגרוף: וכן טייסון הוא דוגמא הכי טובה שאפשר להעלות. אבל גובה הוא תמיד בהחלט יתרון. לא סתם הפרשנים תמיד מציינים הפרשי גובה משמעותיים. הרי תסכים איתי שיתרון הגובה של מוחמד ,ספינקס תרם ליכולתם וודאי דוגמא הרבה יותר מודרנית היא ויטאליי קליצ'קו. לא כל מתאגרף גבוה הופך אוטומתית לאלוף עולם. אבל גובה זה בהחלט יתרון

joker89

New member
כן,ותשובה

יתרון בגובה הוא יכול ליהיות מאוד מסוכן ליריב שלך...בגלל שלגובה שלך המשקל יחסית נמוך ז"א שבקבוצת המשקל שלך בד"כ תפגוש נמוכים ממך ולכן יהייה לך יותר קל לפגועה בהם מרחוק בלי להיתאמץ להיכנס לטווח קצר..אבל הדבר החשוב ביותר זה לממש את יתרון הגובה שלך...אם תלך להיתאמן או כשה תלך המאמן שלך כבר בתוך ישים אצלך דגש על עבודה מטווח רחוק יחסית.תחשוב ככה היריב שלך בראש נמוך ממך ולכן הידיים שלו יותר קצרות מרחוק אין לו מה לחפש אז הוא ינסה להיכנס וליפגוע בך מביפנים,ז"א התפקיד שלך זה לשמור אותו על מרחק בעזרת הידיים הארוכות שלך.

The Real Ali g

New member
וואי ג'וקר יש לך הסבר משכנע ביותר!

כמה זמן אתה כבר מתאגרף? יש לך אולי איסיקיו?

joker89

New member
ודה רבה..

אני שנתיים דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה..

nokia5

New member
אם אתה חושב שתוך אימון אתה נהיה...

אלוף אז לא כדאי לך להתחיל. כי זה ההפך הגמור. בשביל כבוד צריך לעבוד!!!!!!!!!! תזכור....

The Real Ali g

New member
כמה עולים בערך אימוני איגרוף?

וגם העם אני חייב יהיה להשתתף בקרבות? או שאני יכול רק ללמוד את הטכניקה?

BROWN BOMBER

New member
185, 66 קג' זה נתונים פיזיים של ...

Thomas "Hitman" Hearns שהיה אלוף העולם ב 5 קטגוריות משקל שונות. ללמוד את טכניקת האיגרוף זה לא קל אבל לא מהווה משהו בלטי ניתן להשגה. עם יש לך את הרצון והקישרון ועם יש לך מאמן טוב. כל אנף ספורט תחרותי הוא קשה והאיגרוף מכיוון שמשלב בתוכו את כל האנפים הופך אותו לאחד הקשים ביותר ולאחד המעניינים והמרתקים ביותר. אז לך על זה ובהצלחה....

למעלה