אנשיםםםם

i l0ve u

New member
../images/Emo53.gifאנשיםםםם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא חצאית לא ממש חשוב לי הצבע העיקר שיהיה מגניב {שחור/כתום/ורוד מסטיק/אפילו צהוב זוהר גם ג'ינס טוב בקיצר לא משנה.....>אבל שתהיה מיני לא ממש מיקרו וגם לא מיני ארוך כזאתי נפתחת עם שרשראות....הבנתם?? אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאתי בזול אז פליזז תגידו ראיתי אחת דומה ברננים אבל היא עולה 300 שקל...ואין מצב שאני קונה..

יש לי עצה יקרה...

סעי ללונדון, כנסי לטופ שופ (הידועה גם כ: "המקדש האלוהי") וקני לך חצאיות מיני בכל הצבעים והגזרות... אני יודע שאני לא ממש עוזר, אבל בכל זאת...

וואלה...

זוהי חצאית המיקרו-מיני
הידועה גם בשמות: "החגורה" ו- "50-שקל-מאחוריי-השיחים"....

i l0ve u

New member
חחחחחחחח

לא אני לא זונה ואין מצב שאני ילך עם דבר כזה ובגלל זה הדגשתי <נראה לי> שאני רוצה ללכת על מיני ולא מיקרו... אבל שהמיני יהיה באורך מחמיא ולא בא לי עד הברך...היבנת???

i l0ve u

New member
זהו שזה לא ממש עוזר...

ומיקרו מיני זה מיני אבל ממש ממש קצר לא יודעת בספרות מה האורך אני יודעת שיש 15 ס"מ ממש כמו לשים סטרפלס בתור חצאית חחח

O Boy

New member
תנסי ב...

בוניטה ובסאקס... תמיד תמצאי שם משהו

SsssTaaaR

New member
חצאיות מיני.............

יש בפיוטה חצאית בסיגנון טניס עם שרשרת בצד מעלפת 150 ש"ח ויש בצבעים: שחור, לבן, ירוק זית.
יש לפוקס חצאית מיני ג'ינס יפה אם יש לך את הקטלוג זו החצאית שיעל לובשת עם חולצה של מלואן רוג' 100 ש"ח נראה לי.
ב-TNT יש חצאית ג'ינס חמודה עם פסים דקים בלבן גם משהו בסביבות ה-100 שקל (יש אותה בקטלוג)
בפול אנד בר יש חצאיות מדהימות אבל אני לא זוכרת מחירים.
בהוניגמן יש חצאית דומה לזאת של פיוטה גם בסביבות ה-150 שקל.
יש בקסטרו ורנואר חצאיות בסגנון צבאי אני ממש לא יודעת את המחירים. הייתי היום בקניון בגלל זה אני יודעת את כל זה! וקניתי ג'ינס *מהמם*
מדיזל וחולצת מעטפת בגיזרה סינית בצבע אדום משואו

i l0ve u

New member
תודה על העצות../images/Emo45.gif אני ילך לבדוק!../images/Emo13.gif

Adi15

New member
../images/Emo26.gif עוד מקום....../images/Emo36.gif

שמתי לב שעכשיו יש כאלו בנו ניים, ועוד בהנחה..... אבל אני לא יודעת אם זה מה שהתכוונת כי הם יותר חצאיות טניס כאלו והם פרחוניות....בכל מקרה שווה לבדוק

למעלה