אנשים, אני חייבת שתעזרו לי

shikma r

New member
../images/Emo53.gif אנשים, אני חייבת שתעזרו לי

לי! אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה, אבל אני צריכה המלצות... אז בלי ביקורת שזה לא קשור לפורום! אז ככה... זו הבעיה: ביום רביעי אני הולכת לראיון להתקבל לביה"ס כלשהו... כן, כן, אתם בטח אומרים לעצמכם :" אבל עוד מעט מתחילים הלימודים(
)..." עכשיו... אני צריכה להיראות טיפה... דתיה, כדי להתקבל(ואני לא, בגלל זה קשה לי). הביה"ס עצמו לא כל כך דתי. אפשר לבוא עם חולצות עד אמצע הזרוע(לפחות), יש שם מלא עם שיער צבוע וכו´... אבל בכדי להתקבל אני צריכה להיראות... אתם יודעים איך! אני צריכה לדבר לאט...בעדינו... להסביר להם מה זה בעיניי הדת... וכו´... אני חייבת להתקבל לביה"ס הזה! אני חייבת! כי אם אני לא... אני אצטרך לחזור לביה"ס הקודם(והדתי!!!) ושם אני ס-ו-ב-ל-ת!!! בקיצור, אני צריכה שתמליצו לי איך לענות, מה לענות(לשאלה: מה זה הדת בעינייך-במיוחד) ועל כל מיני שאלות שנראה לכם שישאלו אותי... וזהו! אני פשוט צריכה עזרה פשוטה! שלא קשורה לפורום, אבל אתם נראים לי רצינים מספיק בכדי לעזור לי(האם אני טועה?)! תודה מראש!

offspringer

New member
הנה דוגמה לפניני החכמה של גלוזמן

מי שאני זה מי שאני! מי שאתה זה מי שאתה או מה?! (והנה ההמשך) רודף את הזמן! הזמן רודף את מצמוצי העיניים! לוחץ לי קצת על העין כדי לווודא שאני עדיין חיי, זהו, אני קלופס!. אי לא כל כך סגור בקשר להמשך, מזמן לא שחקתי, אבל המשחקים של גליוטין, פיפוש 1 בעקר, תרמו לעצוב האשיות שלי, רוצו לחנויות וקנו את המשחקים, אני מתגאה בזה שאני היית בין המעריצים הראשונים שהתקשרו לגלוזמן 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע, ואז הפסקתי.

אמממממממממממ..-

לפי דעתי את צריכה ללבוש חולצת חצי שרוול, וחצאית שמלטפת תרצפה.. וזהו בערך.. אני לא מבינה, את צריכה להוכיח להם שאת דתיה? זה שאת אומרת שאת דתיה זה לא מספיק? (אפילו שאת לא
) את חייייייייבת לשכנע אותם שאת דתיה אחרת הם לא יקבלו אותך? מה זה דת בעינייך? -דת זה שגרה של החיים. זה משהו שאני מאמינה בו. וגם.. את לא יכולה ללכת לבית ספר חילוני וזייהו? עזר? לא? טוב ניסיתי

../images/Emo104.gif איזה צרות...

בת´כלס- פשוט תהי עצמך, אין שום דבר שאת אוהבת בדת?? פשוט כלום?? בכל מקרה- היו הרבה שירשורים על הדת שאולי אם תעיפי מבט תוכלי להשכיל מהם...

לפי דעתי

אם אם דתיה, תגידי להם. אם את מאמינה בזה, הם כנראה יראו את זה. אם את אתאיסתית, לכי לבית-ספר חילוני. ככה לא תצתרכי להעמיד פנים, ואם זה אחד מבתי-הספר שמאכילים בהם את התלמידים, יש סיכוי שיהיה שם אוכל לא כשר.

Gevakumon

New member
אני יודע שזה לא התשובה שאת מחפשת

אבל זאת התשובה שיש לי, אל תלכי לביצפר דתי, זה נראה לי ממש לא מתאים לך, זה נראה כאילו את הולכת לשם ב, נו מה המילה, בלית ברירה ואת לא באמת מתחברת לאורח היום הדתי, שאיני מזלזל בו, אך הוא אינו מתאים לכל אחד. Falling away from me, falling away from me

shikma r

New member
אם עדיין לא הבנתם, ההורים שלי

דתיים... ואני לא נגד הדת בכלל!!!!! יש לי כמה דעות על הדת(יותר נכון על מעמד האישה), אבל חוץ מזה אין לי בעיה. אבל לא היה לי מבחן ל כך טוב במתמטיקה פשוט שכחתי את החומר! ומפוצץ שם, אז אני צריכה להיראות טוב בכדי להתקבל. זה מה שאני הולכת לעשות- אני באה עם חצאית ארוכה, שרוול עד אחרי המרפק, בלי איפור, בלי לק וכו´... אני רוצה לומר להם שבשבילי דת זה לקיים מצוות, להאמין באלוהים וכו´... חברה של אח שלי(שלמדה שם) אמרה לי להגיד שאני בבני עקיבא-שזה יעזור, אבל... אני לא!! אז מה לומר?

למעלה