אנשים משעמם לי רצחחחחחחחחחח.....HELP

NELLY

New member
../images/Emo53.gifאנשים משעמם לי רצחחחחחחחחחח.....HELP

THE WIZARD 55

New member
לי ממש לא משעמם לרגע

יש לי פה איזה אלף דברים לעשות ואין לי חשק לעשות כלום.. סתם לשים שירים, ולשמוע, קשים קשים החיים שלי...

NELLY

New member
ויז אחותי....אני בעבודה ומשעמם לי

מטיילת לי בייצור....עוזרת פה ושם אבל בכל זאת מצ'עמם לי....אני לבד במשרד עומדת להרדם

mike00

New member
קחי כמה חידות.....

אני יוצא לשתות משהו,נראה אם פתרתם את החידות עד שאני חוזר.... נתחיל עם חידה לכבוד החג... לכבוד חג החנוכה חילק האב של משפחת מאור דמי חנוכה לעשרת בניו - כל ילד קיבל מטבעות זהב, אשר משקל כל אחד מהם הוא עשר גרם. בזמן שהילדים בילו באכילת סופגניות ומשחקי סביבונים בבית סבתם, פרץ לביתם גנב, לקח את מטבעויו של אחד הילדים והשאיר במקומם מטבעות מזויפים, זהים למקוריים בכל למעט משקלם: כל מטבע מזוייף שוקל 9 גרם בלבד. איך יגלו הילדים למי מהם נגנבו דמי החנוכה ע"י שקילה אחת בלבד?

מIתר לי

New member
אתה בטוח שזה היה מטבע זהב ולא שוקולד?

כי מטבע של 10 גרם זה קצת כבד... "כל ילד קיבל מטבעות זהב של עלית, אשר משקל כל אחד מהם הוא עשר גרם. בזמן שהילדים בילו באכילת סופגניות ומשחקי סביבונים בבית סבתם, פרץ לביתם גנב, לקח את מטבעויו של אחד הילדים והשאיר במקומם מטבעות של כרמית, זהים למקוריים בכל למעט משקלם: כל מטבע של כרמית שוקל 9 גרם בלבד" שיבדקו מה רשום על האריזה, למה לשקול?

mike00

New member
עוד אחת....

צריך לעזור לאיכר להעביר את הזאב,הכבשה והכרוב מצד אחד של הנהר לצד השני שלו. הסירה יכולה לשאת חוץ מהאיכר רק אחד מהדברים. שימי לב: הזאב אוכל את הכבשה, והכבשה אוכלת את הכרוב, כשהאיכר לא נמצא. לכן אי אפשר להשאיר אותם לבד בגדת הנהר. מהם שלבי המעבר???

THE WIZARD 55

New member
אז ככה..

איכר מסיע את הכבשה לצד השני...חוזר, לוקח את הזאב ושם בצד השני.. ולוקח איתו את הכבשה לצד א' שוב, מעמיס הפעם את הכרוב לצד ב' כך שישאר עם הזאב, וחוזר לוקח את הכבשה.. שטויות מייק

mike00

New member
אחת אחרונה...קצת מסובכת...

לחם + חלב + גבינה = 15 ש"ח מרגרינה + ארטיק + שמן = 15 ש"ח ביצים + סוכר + קמח = 15 ש"ח חלב + ארטיק+ סוכר = 15 ש"ח לחם + ארטיק+ קמח = 15 ש"ח גבינה + ארטיק+ ביצים = 15 ש"ח מה המחיר של הארטיק??

THE WIZARD 55

New member
תמיד אפשר להגיד שכל מוצר עולה 5 שקל

זה תמיד יעבוד אבל מתקלחת וחושבת שוב

למעלה