אצל מי לעשות אבן קיסר למטבח?

garbil

New member
../images/Emo53.gifאצל מי לעשות אבן קיסר למטבח?

יש לנו בסביבות חמש מטר של שיש, ואנחנו רוצים את הדגם הלבן והזול 3141. מישהו יכול להפנות אותי בבקשה לאיש שיש זול ואמין?

ענתש

New member
מנצלת לשאול - מישהו עשה שיש עבה

במטבח ? מהסוג הזה... יש לכם מושג בכמה זה יותר יקר מהשיש הרגיל למטר ? (כן, אני יודעת שזה לא באמת שיש עבה אלא הדבקה של קאנט ולכן אני מניחה שזה לא עולה פי 2 אלא איזה פקטור אחר)

לקנט יש מחיר נפרד

והוא הולך לפי מטר רץ של קנט שיש לשיש שלך מחיר לא זוכרת... אבל כמובן ככל שהקנט יותר עבה הוא יותר יקר, כשהסטנדרט הוא 2 סמ מה שיש בתמונה שצירפתי זה 8 סמ הדבר שתצטרכי לשים לב אליו, הוא שלא ידביקו לך 2 על 2 על 2 אלא יחידה אחת של 8 או 6 סמ.

Rשף

New member
ואם אני אגיד שלי עשו את זה בחינם ?

תקפצי לאיש השיש החביב עלייך ותשאלי, אין צורך אפילו בסקר מחירים כדי להתרשם.

ענתש

New member
אם כך אני מוכנה לקפוץ לאיש השיש

החביב עלייך אם תספר לי איפה הוא נמצא
לי עוד אין אחד כזה.

Rשף

New member
אז לאיש השיש השכונתי

את בסך הכל רוצה להתרשם מהמחיר, לא להזמין

ARCH 2

New member
אשמח אם תכתבי את המחיר לאחר הבירור

גם אני מחובבי השיש העבה ויש לי הרבה מטרים ממנו בתכנון המטבח...

ענתש

New member
../images/Emo41.gif מידע על שיש

אז ככה, קודם כל קצת קידום מכירות לאיש שמצאתי סתם ככה בדפי זהב והשקיע בי, בלי שאני אקנה ממנו כלום, איזה חצי שעה בהסברים. מגיע לו, איש נחמד. אני בהחלט אחזור אליו כשארצה לקנות. אחרי הקידום מכירות: שיש קיסר מגיע בפלטות של רוחב 1.33 מטר על אורך 3.03 מטר. הסטנדרט רוחב של שיש במטבח הוא 55 עד 65 ס"מ ולכן אנשי שיש כשהם אומרים מחיר למטר רץ הם מתכוונים "מטר רץ ברוחב עד 65 ס"מ עם קנט סטנדרטי של עובי 2 ס"מ" אם תיכננתם אי ברוחב כפול (כמוני למשל שהאי שלי ברוחב 1.2 מטר) אז המטר רץ מחושב כפול 2 כמובן. העניין הוא שאם בוחרים מידה שהיא לא 60 ולא כפולה של 60 (או 65) אז משלמים יותר מכפול כי יש הרבה חיתוך של השיש, שימו לב לזה בתכנון. למשל אם תתכננו את עובי השיש שלכם במטבח 80 זה יעלה יותר מלעשות את זה 120
טיפשי אך נכון. עכשיו המחיר שנותנים לכם הוא מחיר עם עובי קנט 2. לעובי קנט 4 יש מחיר אחר למטר רץ ולעובי קנט 6 מחיר אחר וכן הלאה. שאלתי על עובי קנט 4 כי הוא ידע את זה ב"שלוף" עובי קנט יותר מזה (אני רוצה 6 או 8) הוא צריך לחשב כמה שיש הולך לו על זה. המחיר לשיש קיסר מסוג א' (הכי יקר. יש גם סוג ב' ו-ג') הוא 850 ש"ח למטר רץ עם קנט 4 ס"מ. הבעיה היא שאי אפשר לתת הצעת מחיר לקנט 6 או 8 כי זה תלוי בתכנון המטבח... ככל שבעל המקצוע יכול לגמור את המטבח עם פחות בזבוז של לוחות שלמים - ככה זה יהיה זול יותר. הוא גם ממליץ לבדוק את המוצרים של אורפז שהם המתחרים של קיסר. הוא אומר שלא רק שהאיכות לא נופלת מקיסר אלא שבנסיון לחדור לשוק הם נותנים אחריות מורחבת על מקרים שקיסר לא נותנים, ושהמחיר זול יותר... בערך 700 ש"ח למטר רץ עם קנט 4 ס"מ. זהו. בקיצור, לא ממש עזר לי, אבל זה בכיוון. אני אחשב בתמחיר שלי מחיר כמעט כפול ליתר בטחון - 1600 ש"ח למטר.

fireman

New member
ענת, צר לי לאכזב אותך

אבל מה שהעלית בתמונה, זה לא שיש וגם לא הדבקה של קנט זה נקרא קוריאן. כמה זה עולה? אין לי שמץ ירוק. בכל מקרה חברות המטבחים מספקות אותו ולא יצרן\מעבד אבן\שיש

ענתש

New member
זו סתם תמונה להראות את העובי

זה מהאתר של לוגת מטבחים, בתצוגה שלהם הסגנון חוזר על עצמו גם עם אבן קיסר, בדקתי. לא רוצה קוריאן כי הבנתי שהוא רגיל לחום/קור ונשרט - לא ? (ובכלל - הוא יקר ?). האמת שראיתי במטבחי דקור את הסגנון החדש הזה של לעשות משטחים מאבנים חצי-יקרות כאלו. מהמם, פחדתי לשאול כמה עולה.

ענתש

New member
הנה למשל משטח כזה מדהים בעיניי

מסתבר שזה של קיסר ונקרא "פיורו" התמונות עושות לזה עוול, עם תאורה מתאימה מתחת זה פשוט מדהים ביופיו.

fireman

New member
יקרררררררררר

אלפי שקלים למטר. את עלולה למצוא את עצמך משלמת על המשטחים פי 2 ממה שעלה לך המטבח.

הפיורו הזה יקר אששששש

עושים אותו במשטחים קטנטנים אני חושבת שמדובר על 2500 למטר (ואני לא זוכרת אם דולר או שקל, אבל נדמה לי שדולר כי הלסת התחתונה שלי נפלה לרצפה כששמעתי את זה)

זו אבן עם מילוי במרווחים

בספטמבר יצא לי לראות את האבן עצמה ממנה עשוי המשטח זו אבן טבעית שמגיעה במעיין כדורים אי סימטריים, אותה פורסים ובין הרווחים שנוצרים ישנו מילוי האמת אני לא אהבתי ולא הבנתי את פשר המחיר, אבל הנה בזכות המחיר אני זוכרת את כל ההסברים לפרטי פרטים כמעט....

fireman

New member
הקוריאן מרגיש כמו פלסטיק

והוא קר ומנוכר. לגבי קיסרים... טווח המחירים גדול....מ600 ש"ח ל1400 ש"ח לדגמים הרגילים ויכול להגיע לכמה אלפים לדגמים בהם מוטבעות אבנים מה שראית נקרא משטח קווארץ....שקוף למחצה אני מניח ונראה כמו גבישים....2500$ למטר כמחיר פתיחה. בקיסר חשוב להקפיד שמקבלים סוג א' ומקבלים תעודת אחריות של אבן קיסר מומלץ לבדוק באתר אבן קיסר אם המתקין אליו פנית הוא מעבד מורשה\מוסמך של אבן קיסר מה שיבטיח את קיום האחריות.

אז זכרתי נכון

שהפיורו הזה הוא 2500 דולר למטר... גם לדעתי הקוריאן מרגיש כמו פלסטיק בארץ הוא נחשב נחות יותר מאבן הקיסר באנגליה זה נחשב למשטח הכי יוקרתי שקיים אישית מעדיפה קיסר ובארץ השירות שלהם והאחריות שלהם מעולה

../images/Emo178.gif לא יאמן, איזה מחיר../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

אני מחפשת שיש שאפשר לנקות אותו עם כל חומר ניקוי, ושאין חשש להניח עליו סירים חמים.... מכירים

למעלה