בבחירת שם

בעז כהן

New member
../images/Emo53.gifבבחירת שם

|נראני מתעתד לערוך מרתונים , אחת לחודש, בימי שישי, בקיבוץ "נצר סרני". מחפש לתת שם ייחודי.כותרת.מושג.אשמח לקבל שמות מוצעים.הזוכה המאושר/ת יזכה אן תזכה, בסוף שבוע במאה שערים......פחחחחחחחח.אבל ברצינות מחכה לרעיונות.חשבתי אולי על "לאורך השדרה"-כשמו של ריקוד מעגל יפיפה של אבי פרץ, וגם בגלל (או בזכות-עניין של טעם) "שדרת הנרות" בה אני הארתי את הכניסה לקיבוץ ועד אולם הספורט.

לבעז - קודם כל בהצלחה שיהיה לך!|בהצ

ולעניין השם: מה דעתך על השם "לא נפסיק לרקוד" (על משקל לא נפסיק לשיר) הלוא מדובר במרתון... אגב, לי אישית השם שדירת הנרות ממש לא נראה טוב. הרעיון עצמו - הארת הדרך מהכניסה לקיבוץ ועד לאולם בנרות נשמע יפהפה אבל השם - פחות. למען האמת לטעמי השם פשוט מדכא. אולי אפשר להמירו בשם שדירת האורות, וכך תוכל לבטא את רעיון הכניסה המוארת בנרות. אבל לדעתי, בעז - בכלל מיותר ולא מתאים להכניס את השדירה לשם של המרתון. אנשים באים לרקוד, לא לטייל בשדירה מוארת לאור נרות. את הנרות רואים כשבאים, וזה יפה ונחמד לעיניים ולנשמה, אבל לא בשבילם באים, לא? צריך להדגיש את המרתון עצמו, ולא את הנרות. ועכשיו - מה עם הפרס שלי? תמיד רציתי לרקוד זוגות עם יהודה משי זהב...

בעז כהן

New member
קיבלתי הערתך, אבל

השם שהצעתי הוא "לאורך השדרה"....לוקח בחשבון את הצעתך "לא נפסיק לרקוד" בינתיים, ללא ספק, יהודה משי זהב....מחכה לך...

עוד הצעה בשבילך - ../images/Emo140.gif

אתה בטח מכיר את השיר הוותיק "עד אור הבוקר" מה דעתך להשתמש בשם הזה למרתון שלך?

בעז כהן

New member
אחלה רעיונות סתיו

היו צריכים לקרוא לך חורף, את שופעת רעיונות, כמו שיטפון בחורף...אבל תודה.מעריך זאת. יהודה משי זהב מחכה לך....אולי

CHENPROG

New member
שם למרתון השמור בנצר

ניתן להשתמש במילה נצר במס´ מובנים: - נצר למשפחת מלכים למשל (שורשיות משפחתית). - נשק פרוק בדור ונצור (מהצבא) ועוד. נצור לדעתי זה שמור / בדוק. אני הייתי משלב את השורש "נצר" בשם ההרקדה. הצעתי: "הרקדת העגור הנצור" (וכך נזכור גם את ולס העגורים וגם את נדידת הציפורים). או: "הרקדת יום שישי הנצור"... או: "סירנה בנצר"

למעלה