בבקשה..

../images/Emo53.gif בבקשה..

אמנם אני לא הורה, ואני לא בחו"ל, אבל הייתי רוצה מאוד לבקש מכם עזרה. דודי בן 33, אשתו ובנו בן 4 טסים לשוויץ. דודי מתעתד לעשות שם פוסט דוקטורט מטעם הטכניון. הם יתגוררו בציריך. שאלתי היא האם יש כאן מישהו משוייץ שיכול להמליץ על אזורים בציריך בהם כדאי לשכור דירה ומה שיותר חשוב- הוא סוגיית הגן. בן דודי (בן 4 כפי שנכתב) יילך בציריך לגן ילדים. אם מישהו יוכל להמליץ על גן, רצוי דובר עברית/אנגלית. אני מאוד חוששת מהמעבר שלהם, היות וזה לשנתיים שלמות ובן דודי הקטן עתיד לחזור לארץ בדיוק לכיתה א'- האם יש לכם רעיונות איך הוא יוכל לא לשכוח את השפה ואיך יוכל להתכונן לכיתה א' בארץ בצורה טובה. תודה לכם מראש..

MASHY BOSTON

New member
לא מבינה בזה ../images/Emo60.gif אבל . . .

יש עוד זמן עד שתיוולד השבלולה הבכורה שלנו. רציתי רק להמליץ לך, להפנות את השאלה לפורום "ישראלים באירופה", יש יותר סיכוי שהם יוכלו לעזור לך בקשר לשווייץ.

שוויץ..../images/Emo70.gif

סליחה על הניג'וס, אבל נכתב לי שיש כאן מישהי שעשתה דוקוטרט בשוויץ והיא גם אם לילד.. אשמח אם תוכלו לעזור לי :)

MASHY BOSTON

New member
תעשי חיפוש בפורום ../images/Emo60.gif

לפי השם : ענת בן צבי. הרבה זמן לא ראינו אותה פה, אבל, אולי את יכולה לשלוח לה מסר.

MASHY BOSTON

New member
בעצם אני רואה שהיא הופיעה ../images/Emo60.gif

בשרשור של תאריכי ימי ההולדת שנמצא כמה שורות למטה.

קבלתי ועניתי

אני אשמח לעזור במה שאני יכולה אבל אני חיה בלוזאן וציריך - זה שעתיים נסיעה אומנם אבל שפה אחרת תרבות אחרת ואנשים אחרים. אבל לשרותך בשימחה בכל מה שאני כן יכולה לעזור. ואני אנסה לחפש מקומיים. אין לא כל כך קשר עם הקהילה פה אבל נראה מה אפשר לעשות... ענת

antike

New member
אזורים

אזורים לפי הכיס שלכם רצוי לא אזור ארבע חמש ושתימעשרה גן אין לי מושג אז עוד לא היה לי ילד תשאלו בשגרירות קוסוליה או בקהילה

למעלה