בבקשה

LaDjA

New member
../images/Emo53.gif בבקשה

יש לי בעיה: צילמתי סרטי וידאו דיגיטלי, ובטעות עשיתי את זה כשהמצלמה מוחזקת ב-90 מעלות - ככה שהוידאו יצא לי שוכב. מה אני יכול לעשות בשביל להפוך את הסרט? נראה לי שזה אמור להיות ממש פשוט, אבל לא מצאתי שום דבר שיודע לעשות את זה. תודה רבה.

shevachs

New member
בפרמייר

כשאתה על הקליפ - לחצן ימני - VIDEO OPTION\ MOTION אח"כ סמן גם בנקודת התחלה וגם בנקודת סיום INFO = 0,0 ROTATION=90 ZOOM=70 תקבל תמונה ב-90 מעלות

LaDjA

New member
בעיה...

משום מה הוא לא מסכים להפנים את האופציות שאני מגדיר. כלומר, אני מסמן את האופציות כמו שאמרת ב"motion", נותן OK, אבל בפרוייקט הוא לא משנה כלום.

LaDjA

New member
עוד בעיה...

הצלחתי ליצור סרט ישר, אבל זה ממש דפק לי את האיכות... אני לא רוצה לאבד מהאיכות, ואני גם לא רוצה שישארו לי שטחים מתים בצדדים. יש איך לעשות את זה? מה אני עושה לא נכון?

shevachs

New member
אין איך לעשות את זה לאיכות מלאה

אלא אם תצלם מחדש ישר... אתה צילמת לפי יחס של 4(אורך) ו-3(רוחב) כאשר אתה הופך את הזוית ב 90 מעלות אתה יכול או לקבל שטח מת בצדדים או לא לעשות ZOOM =70 ואז תאבד חלקים משני צידי התמונה. בכל מקרה תאבד איכות. חבל אבל זה מה יש...

LaDjA

New member
אני לא יכול להפוך את היחס?

חוצמזה, איבוד האיכות היה מוזר מאד - זה לא שהרזולוציה נדפקה, או משהו כזה. פשוט, מסביב לכל נקודה של אור - במקום שיהיה מעבר חלק מהאור הבהיר מאד - ועד לאיזור הרגיל, יש מעבר ב"קפיצות". למה זה חייב לקרות?

LaDjA

New member
באיזה codec הכי כדאי להשתמש?

לצילום indoors, עם תאורה לא טובה ולא אחידה?

shevachs

New member
אי אפשר לראות את התוצאה על ה-TIMELI

רק לאחר שתעשה רנדר ל PREVIEW ע"י לחיצה על מקש ENTER, או לאחר שתייצא את ה-TIMELINE לקובץ AVI או MPEG.

למעלה