../images/Emo53.gif בבקשה!!
אני יודעת שאני מפרסמת את הבעיה הזאת בכל פורום אפשרי, אבל עד עכשיו, לא הצלחתי למצוא לזה פתרון, אני נואשת, ומה לעשות, זה דחוף לי
אז לבעיה: (ICQ) ניסיתי להתקין לא מזמן את ICQ 2001a (פעולה טפשית), ולמזלי הרב, הפסקתי את ההתקנה באמצע. מה שקרה זה, שכמה רכיבים נוספו לתוכנה, ורציתי להסיר אותם. ראיתי שיש בהוספה/הסרה של תוכנות, את ICQ2001a (בנוסף ל- ICQ), אז חשבתי שאפשר להסיר את זה בלי לגרום להרס עצמי. ואכן, כשעשיתי את זה, קפצה הודעה ששאלה אם אני רוצה להסיר את הרכיבים שנוספו לתוכנה- עם הורדת הגירסא הזו (=אם אני רוצה להסיר את מה שנוסף ל ICQ שלי, כשהורדתי את הגירסא ה- 2001- ומזה מובן, שהכוונה היא לתוספות בלבד!). אישרתי את ההודעה, והפריטים נמחקו. חשוב לציין, שבזמן המחיקה, ה-ICQ שלי היה מופעל, ולא נראה שזה היווה בעיה. בעיה נוספת צצה לי, המחשב נהיה מאוד איטי, לכן, לאחר סיום ההסרה, סגרתי את כל התוכנות, עשיתי ניקוי דיסק (שעזר חלקית), ושאר ניסיונות לשפר את המצב, ואז ניסיתי לחזור ולהפעיל מה שסגרתי. (יש אולי עוד עצות לשחרור האיטיות?) מה שקורה זה, שה ICQ לא עולה לי. כשאני מנסה להפעיל אותו, עולה לי הודעה: ICQ failed to Initialize the communication module אני לא יודעת מה לעשות, זה מאוד דחוף לי! עוד דבר, יש לי עוד שני עותקים אחרים של תיקיית ה- ICQ במחשב, משום מה. (לא יודעץ למה אני אוגרת אותם...- אולי כי פעם הם הצילו אותי ), ובניסיון הפעלת התוכנה מאחת מהם, נרשמה לי הודעה כזאת: הקובץ ICQCORE.DLL מקושר לייצוא חסר GetCountryCode@@YAFPBD@Z?:ICQMUTL.DLL אז אולי אפשר להוריד מאיזה מקום את הדבר החסר הזה? או שיש אפשרות לשלוח לי אותו? או רעיונות אחרים?? המון תודה לכל מי שינסה לעזור לי!!! כנף
אני יודעת שאני מפרסמת את הבעיה הזאת בכל פורום אפשרי, אבל עד עכשיו, לא הצלחתי למצוא לזה פתרון, אני נואשת, ומה לעשות, זה דחוף לי