בבקשה

notis12

New member
../images/Emo53.gifבבקשה

מחפש את השיר " חורשת האקליפטוס " בביצוע היווני של קוסטנטינה ..... אודה לכל מי שיוכל/ה לעזור

sony121

New member
שלמה ידידי...לא קוסטנטינה אלא דימו

את הגרסה היוונית עשתה הזמרת אלני דימו..........נראה לי שאתה עדיין מרחף במועדון עם ניקולופולוס וקוסטנטינה והתמונה שלך איתם
השיר נקרא sta diskola se thelo

12אניהיא

New member
אני הטעיתי אותו

כי הטעו אותי בלי כוונה...אבל זכיתי גם בשיר של קוסטנטינה..

sony121

New member
ורק להוסיף שלא כמו זוהר ארגוב .....

לשבחה של אלני דימו יאמר שהיא ...ביקשה רשות מנעמי שמר ז"ל. לא ידוע לי וגם לא נראה לי, שהזמר זוהר ארגוב והמפיקים שלו ביקשו רשות מכריסטוס ניקולופולוס...לגבי השיר אלינור...שעם הזמן הפך להיות ההמנון של כל אוהבי המוסיקה המזרחית.(..והמדוכאים למינהם
.וגם לא שאר הזמרים "שגנבו לניקולופולוס..לקיומתיזיס....ולשאר היוצרים ביוון לא מעט לחנים.. **ואם מישהו רוצה להגיב מוזמן***(כולל פוליקר-חיים משה-דקלון..והרשימה עוד ארוכה ארוכה.) **ואם מישהו שואל אם אני מבקשת רשות...להעלות את כל הקליפים של ניקולופולוס
...אז אני לא מודאגת...גם אם מישהו יתלונן עלי....או יתבע אותי.....אני בטוחה שברגע שניקולופולוס ידע במי מדובר אפילו הוא יצדיע לי..על יחסי הציבור שאני עושה לו בישראל

F a d i

New member
ממה שזכור לי נכתב פה ששמר לא ממש

אהבה את הגירסה של דימו ולגבי השיר אלינור הראשון שביצע אותו היה "ג'קי מקייטן" (מי שאגב כתב גם את המילים בעברית) ואני לא חושב שצריכים לבקש רשות על"השאלה מוזיקלית"-שכן זו אמורה להיות שפה אוניברסלית וזו לא נחשבת גניבה (אמנם כדאי ורצוי לתת קרדיט!)

למעלה