בגדים, רבותי, בגדים...למה

• פותח הנושא OBY
  • פורסם בתאריך

OBY

New member
../images/Emo53.gif בגדים, רבותי, בגדים...למה ../images/Emo35.gif

היום הלכתי לקנות בגדים, לכבוד ליל הסוודר., ושוב אותו יאוש. מה שיפה - לא עולה עלי (רק עד מידה 48 - או גג 50) ובגדים לגודל שלי נראים כמו שק לכל האורך. למה בארה"ב וגרמניה יש בגדים בכל מידה ? חוצמזה..אני מקווה שזה החג האחרון שאני צריך מידה 60. אז בפעם האחרונה, אז לפני שאני מתיאש טוטאלית, צ´אנס אחרון לפני שאני שוב הולך לפרסי במדרחוב בירושלים (מה שסכנה בפני עצמה) ושוב קונה שק.. מישהו מכיר בירושלים (אפשר גם בת"א) חנות בגים שמוכת בגדים נורמאליים במידות לא נורמאליות ? ה צ י ל ו OBY

sure16

New member
רציתי לעזור לך../images/Emo7.gif

נכנסתי לאינטרנט לכל מנועי החיפוש האפשריים וחיפשתי:אופנה,ביגדי גברים,מידות גדולות...נאדדה! חוץ ממתאים לי וכל שאר הירקות לנשים ,אין משהו לגברים. יש טלמור אחד מירושלים:026540282 אולי זה לגברים?אני יודעת שיש בחיפה בסביבות החלוץ/נביאים מישהו,אבל עד שתגיע אליו כבר תהייה 50
דוקא יכול להתאים לך שק אצל הפרסי
בהצלחה!

בגדים......

יש חנות בגדים במידות גדולות ברעננה במרכז מסחרי אחוזה ,יש שם ביגוד יפה ומודרני מבחר גדול.מבחר גדול יותר מאשר במ.ג.ג שנמצא ברחוב טשרנחובסקי 5 בתל אביב ,אני לבשתי בעבר מכנסיים מספר 70 ואותם השגתי בקלות בחנות.החנות נקראת"חתיך בגדול" מאחל לך שבפסח הבא תקנה בגדים בחנויות למידות רגילות.

סיסה

New member
בגדים וחנויות לא חסרות

בוקר טוב יש חנויות של בגדים נפלאים במידות גדולות מתאים לי ועונות. אשמח לעזור לך שבת שלום. סיסה

OBY

New member
א. כאמור אני גבר ב. ניסיתי גם שם.

אמנם יש להם בגדים מדהימים אבל כלום לא יוניסקס... תודה בכל מקרה, OBY

gal33

New member
נראה לי שבאיזור השוק והמדרחוב

יש מלא חנויות למידות גדולות. דוקא איזור המשולש מאוד בטוח בימים אלו (לראיה, לפי תאוריית המשטרה, בית ישראל, מומנט וכו´).

למעלה