shelly_30m
New member
../images/Emo53.gif בדיוק מה שאני צריכה
לא יודעת למה אבל איך שהוא היה לי שבוע רע ואולי בעצם יודעת למה אבל זה לא ממש עוזר לשנות את המצב..
בכל זאת מחר הולכת לעלות על המשקל מה שלא ממש מעודד בצד הזה של המסך ראש של שמן מה לעשות רע לו טוב לו הוא אוכל כל כך מוזר שזה קורה כאילו משום מה חשבתי שהפעם אני אהיה כל כך חזקה שאני לא אשבר וכל בוקר אומרת לעצמי טוב היום יום חדש ומתחילים מאפס......ואופס מסיימת את היום עם כמה חטאים ככה שישבו לי טוב טוב על המצפון בעצם אני יודעת מה יעשה לי את זה איזה כסאח של שבוע לאיפוס יודעתתתתת שזה לא טוב לא לצעוק..כי אני רגישה...
אבל מה מכירה את עצמי ויודעת מה מחזיר אותי לתלם אז למרות הכל אני חושבת שאולי איזה כסחון קצר יעשה לי טוב אם למישהו יש רעיון למשהו יותר יצירתי מהתוכנית שלי שהיא די פשוטה....2 תפוחים 2 ביצים ירקות וגבינה 5% עד 500 גרם ליום....והאמת לא ממש מתחברת אליה בלב כרגע... אני מאדדד אשמח לשמוע אני יודעת שזה לא הכי בריא אבל חייבת לצאת מהמשברון הזה מקווה שתבינו מחכה לתגובתכם כיף לדעת שאני לא לבד ורק מילונת בשבילך ארינה....כל הכבוד! זה באמת הישג אדיר..
ביי בננות..וגם בנים... ממני שלי
לא יודעת למה אבל איך שהוא היה לי שבוע רע ואולי בעצם יודעת למה אבל זה לא ממש עוזר לשנות את המצב..