בדיוק מה שאני צריכה

shelly_30m

New member
../images/Emo53.gif בדיוק מה שאני צריכה

לא יודעת למה אבל איך שהוא היה לי שבוע רע ואולי בעצם יודעת למה אבל זה לא ממש עוזר לשנות את המצב..
בכל זאת מחר הולכת לעלות על המשקל מה שלא ממש מעודד בצד הזה של המסך ראש של שמן מה לעשות רע לו טוב לו הוא אוכל כל כך מוזר שזה קורה כאילו משום מה חשבתי שהפעם אני אהיה כל כך חזקה שאני לא אשבר וכל בוקר אומרת לעצמי טוב היום יום חדש ומתחילים מאפס......ואופס מסיימת את היום עם כמה חטאים ככה שישבו לי טוב טוב על המצפון בעצם אני יודעת מה יעשה לי את זה איזה כסאח של שבוע לאיפוס יודעתתתתת שזה לא טוב לא לצעוק..כי אני רגישה...
אבל מה מכירה את עצמי ויודעת מה מחזיר אותי לתלם אז למרות הכל אני חושבת שאולי איזה כסחון קצר יעשה לי טוב אם למישהו יש רעיון למשהו יותר יצירתי מהתוכנית שלי שהיא די פשוטה....2 תפוחים 2 ביצים ירקות וגבינה 5% עד 500 גרם ליום....והאמת לא ממש מתחברת אליה בלב כרגע... אני מאדדד אשמח לשמוע אני יודעת שזה לא הכי בריא אבל חייבת לצאת מהמשברון הזה מקווה שתבינו מחכה לתגובתכם כיף לדעת שאני לא לבד ורק מילונת בשבילך ארינה....כל הכבוד! זה באמת הישג אדיר..
ביי בננות..וגם בנים... ממני שלי

שלי יקירתי,

גם לי לא היה שבוע מי-יודע-מה טוב, וגם אני- כמו תמיד- החלטתי ש"ממחר אני לא אוכלת כלוווווום" ואני יודעת שאני מסוגלת לעשות את זה, אבל החלטתי ש... לאאאאאא!!!!!!!! נכון, זה היה גורם ***לי*** להרגיש טוב וזה היה נותן לי את ההרגשה ש"אני חזקה", אבל זאת רק מסיכה, שלי. לא משנה מה זה עושה לי- יותר חשוב זה: מה זה עושה לגוף שלי?! ולגוף שלי, וגם שלך (כן, כן! אם תאמיני או לא!) :) זה לא בריא, ועובדה שאת יודעת את זה. את לא טיפשה. אז מה שאני מציעה, ובואי נחליט שאנחנו עושות את זה ביחד: אוכלות מעט, אבל אוכלות!!!!!!! ומנסות לרדת במשקל... לא חשובה המהירות - אלא האיכות. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל ת´אמת?... גאה בעצמי שלאט לאט אני מתחילה להתגבר!!!!!!!!!!!!!!!
הולך, שלי? אנחנו עושות את זה ביחד?
ממתינה לתשובתך!!!!!! :) עדי

shelly_30m

New member
עדי חמודה ../images/Emo42.gif

מניסיון הפעם......בלי מסגרת אין משמעת אז ממחר אני נכנסת לתוכניה כפי שתוכננה ..... מקווה להתחזק ולא ליפול ככה שוב בינתיים מאחלת לך גם לילה נפלא וחלומות פז
ביי חמודה ותודה על התמיכה
ממני שלי

רינת ס

New member
שלי היי

אני חדשה בפורום ועדיין לא קראתי את כל מה שנכתב אבל רציתילהמליץ לך על השיטה של שומרי משקל-אני הייתי אצלם לפני כ-8 חודשים והורדתי 9 ק"ג ב-3 חודשים ירידה הגיונית ולא דרסטית -עזבתי את שומרי משקל כי החלטתי שאני יכולה לבד אני הרי מכירה את השיטה ואין צורך לשלם כ"כ הרבה רק כדי שישקלו אותי פעם בשבוע ןהתבדיתי. מהרגע שעזבתי אותם עזבה אותי גם שפיותי-העלתי למעלה מ-11 ק"ג אכלתי מכל הבא ליד -במיוחד פסטות ברטבי שמנת ,במבות ושוקולד. החלטתי שאני חוזרת-הפעם היה קשה יותר הורדתי-5 ק"ג וטסתי חודש לחו"ל במהלך הטיול הורדתי עוד 1 ק"ג מה שהפתיע לטובה אבל מאז שחזרתי לארץ התעצלתי ללכת (עברו כבר חודשיים) ואת התוצאות ראיתי אתמול בתמונות מהחתונה של אחותי-אני ,שהייתי תמיד היפה והרזה במשפחה נראיתי כמו דודה של אמא שלי-לא האמנתי שזו אני וכמה הדרדרתי-מחר אני חוזרת אליהם והפעם לכל החיים-טוב,זו היתה בעיקר השתפכות אבל מה שרציתי להגיד לך הוא שברגע שאת אוכלת מאכלים שלא טעימים לך ואת יודעת שמה שמחכה לך בהמשך היום זה עוד 2 תפוחים ומכסימום 100 גרם דג,אין סיכוי להצליח ומה שטוב בשיטה של שומרי משקל היא שאת ממש יכולה לאכול מה שאת רוצה-אני הולכת למסעדות אוכלת במבות,שוקולדים ופסטות לרוב ועדיין הצלחתי לרזות-שווה שווה שווה בהצלחה.

היי שלי ../images/Emo13.gif

קודם כל, מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב.. אם בא לך את מוזמנת לשפוך את הלב למה היה לך שבוע רע- מבטיחה לך שזה יעזור
. לכולם יש ימים טובים יותר ופחות. ואצל רובנו זאת בעיה די רצינית- כל תנודה קיצונית במצברוח מביאה לאכילה. אבל את יודעת מה? אפשר להתגבר על זה. *את* יכולה להתגבר על זה. ולפעמים יש עליות ומורדות, אבל אל תתיאשי! אני מכירה את ההרגשה. כל בוקר קמים בהבטחה שזה היום שבו אוכלים מאוזן. זה היום שבו מתחילים מחדש וכמו שצריך. ואז מרגישים רע כשזה לא הולך.. אז קודם כל- קחי נשימה עמוקה.
התוכנית שלך לא טובה. אני יודעת שאני לא מחדשת לך כלום
. אבל באמת, שהיא לא טובה. נתחיל כמובן עם העניין שזה מאד מאד לא בריא. נמשיך עם העובדה שאת סתם תישארי רעבה וממורמרת... והדבר הכי חשוב- זה יוביל לתוצאות הפוכות. בשלב מסוים הגוף שלך ידרוש את מה שחסר לו, והוא יודע טוב מה שחסר לו. שתוצאה בסוף תהיה, שתאכלי אפילו יותר ממה שהיית אוכלת בדרך כלל, ואולי אף תעלי *יותר* במשקל. בקיצור, לא כיף ולא מומלץ. אז הנה הרעיון שלי בשבילך- תחשבי איפה בדיוק את "נופלת". מה מכשיל אותך? איזה אוכל גורם לשבירה? ככה תוכלי להגיע לפתרון איך להימנע מהנפילה. מאחלת לך המון הצלחה, אבל תוותרי על התוכנית, באמת.. יש דרכים הרבה יותר טובות ובריאות לרדת במשקל... שלך באהבה, ס.ש.

shelly_30m

New member
איך שהוא עברנו את היום הזה... ../images/Emo8.gif

האמת שלשם שינוי עמדתי בפיתויים...ולמרות החשש מלעלות היום על המשקל...אני בחיים רק קילו פחות אבל הנה הגענו כבר ל 13....בעמל יזע ודמעות מתחזקת מכן יותר ויותר תודה על כך התמיכה וההבנה נשיקות לכולן
ליל מנוחה וחלומות.........
ממני שלי

למעלה