בדר"כ סמויה אצלכם אבל מאד נהינת מן

Rissima

New member
../images/Emo53.gif בדר"כ סמויה אצלכם אבל מאד נהינת מן

המתכונים הנפלאים ביג גק אנא שאלה באיזה בשר להשתמש לגולש עם הבצקניות שפרסמת לאחרונה בבלוג שלך באם יש כמה אופציות אנא תיין תודה מראש
 

bigjack

New member
Rissima ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אני בד'כ השתמשתי בבשר שריר מס' 8 בתקופה האחרונה גיליתי את השפונדרה (קשתית) שאמנם יותר שמן אבל טעים להפליא בתבשילי קדירה, וגם העצמות מוסיפות טעם. בעבר השתמשתי גם בבשר קפוא אבל עכשיו אני מבשל אך ורק עם בשר טרי. בהצלחה
 

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif קפוא ???!!!

נשמע לי כמו "פורגיב מי פאדר פור איי הב סינד"..... התנאי הראשון לניהול פורום שכזה הוא שימוש בבשר טרי....
עכשיו אתה במצב של מעשים טובים.
 
למעלה