בייביסיטר באילת

efrodita1

New member
../images/Emo53.gifבייביסיטר באילת../images/Emo92.gif

היי לכולם! אנחנו מגיעים באמצע נובמבר מבלגיה לאילת לשבוע עם 2 ילדים בני שנתיים ו4 חודשים. מחפשים בייביסיטר לבערך 10 שעות ביום רצוי דוברת אנגלית! משלמים טוב.. לפרטים-אפשר לפנות אליי במסר. תודה רבה רבה! אפרת

Liraz 6q

New member
והבנתי מחברה

שהייתה עושה בייביסטר לצרפתים במלון דן בקיץ לוקחים 40 שקל לשעה על 2 ילדים..

harhanegev

New member
אני מבין שאתם מתאכסנים במלון

אורכידאה או מלון הנסיכה, אחרת אין סיכוי שמונית למלון מאזורי המגורים תעלה 30 ש"ח. נסו למצוא מישהו/י שלומד/ת בבית ספר שתשאל את חבריה/חברותיה, וכך אני מניח שתוכלו למצוא בייביסיטר/ית נורמלי/ת ולא רק פרימדונות שלא מכבודם/ן לנסוע באוטובוס פנימי של אגד. אני מכיר אישית כמה בייביסיטריות מצויינות ששמרו כבר כמה פעמים על בני (הוא עוד מעט בן שנתיים) והיינו מאוד מרוצים, אם תפנו במסר אשמח לתת לכם דרכי יצירת קשר עם אותן בייביסיטריות.

Liraz 6q

New member
לא יודעת מתי לאחרונה

נסעת במונית אבל היום מונית ממערב 7 למלכת שבא עולה 21שקל.

harhanegev

New member
בשעות היום ??? בתעריף 1 ??? עם מונה ???

ועדיין, גם אם כן, זה לא 30 ש"ח, וזה רק לאנשים שכל כך קשה להם ללכת 5 דקות בטיילת והם מעדיפים לעשות סיבוב כבישים ענק עם המונית במקום פשוט לרדת ליד מלון נפטון.

Liraz 6q

New member
כן..

בתעריך 1 ב12 בצהריים.. והיציאה מהמלונות עולה ב3-4 שקלים יותר. האמת שבדרך כלל שיש זמן אני יורדת בבצל ירוק ועוברת דרך הגשר.. אבל לא תמיד יש זמן לטיול הרגלי הנחמד הזה ואני נאלצת לשלם סכומים כאלה פעמיים ביום..

harhanegev

New member
את "נאלצת" ? שוב, "נאלצת" ?

איפה ברחבי אילת את גרה, שאת כל כך תלויה במוניות ו"נאלצת" ? מילא בוחרת, למה נאלצת ? אני לא מכיר 3-4 שקלים. לא שמעתי על דבר כזה. יש תוספת של כ-3 ש"ח על הזמנה טלפונית, אבל לא חייבים לעשות הזמנה טלפונית כשברחוב מתחת למלון מתרוצצות כל כך הרבה מוניות.

Liraz 6q

New member
לא הבנת אותי..

התכוונתי שממלכת שבא לכיוון הבית שלי ( מערב 7 בתשובה לשאלה הראשונה שלך) יותר יקר כיוון שהסיבוב הוא יותר גדול. וכן זה דיי אילוץ.. כי ב12 וחצי בצהריים אני לא אלך ברגל מהבית עד המלונות בשביל 20 שקל.. ולגבי אוטובוסים אין לי מושג באיזה שעות הם עוברים.. והאמת שגם אין לי כח לכל הסיבוב שקו 1 עושה..

harhanegev

New member
לגבי אוטובוסים :

קו 1 יביא אותך מהמלון לבית תוך בערך 26-30 דקות בדרך כלל. בכיוון מהמלון לבית הדיוק רב : יש לך אותו כל 30 דקות עגולות בדיוק, מ-07:00 עד 20:00 . כלומר, בערך 20 דקות יותר ממונית. האם בשביל 20 דקות פנויות שוה לך להוציא כל כך הרבה כסף, ולשלם 21 ש"ח במקום 3.20 (4 ש"ח פחות הנחה של כרטיסיה רגילה) ? לדעתי, כדאי לך להשתמש בקו 1, ורק במקרים מיוחדים מונית. הרי יש לך דברים טובים יותר לעשות עם הכסף שלך, לא ?

פנינית3

New member
מוניות באילת

לידעתך לא לוקחים הזמנה טלפונית לאילתים ויש תחנות שאפילו נותנות 10% הנחה על הזמנה טלפונית (פתאל לדוגמא) והמחיר ממערב 7 להילטון מסתכם בכ 16 שקלים בערך הטלפון שלהם הוא 6334141

harhanegev

New member
אכן, בדרך כלל לא לוקחים תוספת הזמנה טלפונית

לאילתים, אך ישנם חלק מהנהגים שכן לוקחים, ולכן בכל זאת הזכרתי את זה, הכי חוקית מותר להם.

harhanegev

New member
ולגבי "מתי לאחרונה",

זה היה בשבוע שעבר. אני אומנם לא נוסע במוניות בסיטונאות, מסיבות שונות שכבר פירטתי בעבר, אך פעם-שעמים בחודש כשיש באמת צורך מיוחד, אני כן נוסע במונית.

Shpritz

New member
לא הבנתי את הקשר של המונית למלון..

התייחסתי אך ורק לאם אתם מתאכסנים במלון, ואם כך הדבר, אתם יכולים למצוא מישהי שעובדת במלון שתעשה לכם בייביסטר. אפשר לבקש מהמרכזיה/קבלה שתשיג לכם בחורה או לשאול אם אחת מהן עושה בייביסיטר בזמנה הפנוי - יש לא מעט בנות שמחפשות לעשות אקסטרות מהצד והיא יכולה לטייל עם הפעוט/ה ברחבי המלון. זה לא אמור להיות יקר יותר מדי - סתם כי אני לא רואה סיבה, אבל מצד שני, אולי אני לא מבין בזה.

yoock

New member
בייביסיטר מאילתית ותיקה

שלום, שמי דפנה ואני אם וסבתא צעירה דוברת אנגלית. אני עובדת כרגע בחצי משרה ואשמח לשמרטף כ-5 שעות ביום. אני פנויה כל יום אחרי 14:00 בצהריים ובשישי שבת כל היום. אשמח לשמוע מכם באי מייל: [email protected] אנא רשמו בכותרת משהו כמו "child care". חופשה נעימה, דפנה.

למעלה