....במיוחד למדריכים שביניכם

chenimor

New member
../images/Emo53.gif....במיוחד למדריכים שביניכם

טוב אז ככה...אני עומדת להשתחרר ולא מזמן התחלתיקורס מדריכי חדר כושר באונ' ת"א (של וינגייט) כמובן שהשאיפה היא להיות בסוף מדריכת ספינינג ולמען האמת לא חשבתי שהקורס יהיה כלכך קשה ומלחיץוכרגע הוא באמת מהווה איום עליי כי לא חשבתי שיהיה משהו שיפריע לי בדרך להיות מדריכת ספינינג..כמו שנראה עכשיו...בעיקר האנטומיה והפיזיולוגיה...אין לי מושג איך אני הולכת לעבור אותו למרות שאני לא אחת שמתייאשת כ"כ מהר...פשוט כ"כ הרבה דברים לזכור....אז מה שאני שואלת בעצם זה אם יש לכם איזה טיפים בשבילי אולי שמות של ספרים טובים.. אז תודה מראש לכל העוזרים..ודרך אגב אחלה פורום יש לכם!!!

Tami661

New member
../images/Emo51.gif ואני מקפיצה../images/Emo105.gif כדי

שהמדריכים החביבים בפורום שלנו ינסו לעזור לך

החומר שנותנים בקורס

הוא די והותר. לא נראה לי שצריך להוסיף לזה עוד ספרים כלשהם. המבחנים עצמם הם לא במגמה להכשיל, ותאמיני לי שאני ראיתי כמה אנשים לא מי יודע מה חכמים (בלשון המעטה) שעברו את המבחנים של וינגייט. קיצור, נראה לי שאל לך לחשוש. ומקסימום, באמת יש מועדי ב', ואם תקראי עוד פעם ועוד פעם זה יכנס לקופסא.

אם קשה תפיסה דיסלקט שכמוני ../images/Emo163.gif

הצליח לעבור את כל הקורס הזה במכה ראשונה (וגם אם בציונים נמוכים מעט) ודי בקלות את קורס מדריכי חדר כושר, אגב באותה שלוחה (יואל שמואלי רולז!!) אז אתה מה זה יכולה ... זה הרבה יותר הגיון פשוט ו להבין שגוף האדם סה"כ בנוי מה זה "לגו"... אם את צריכה עזרה אני אשמח לעזור לך. בנינו זה הכל קלי קלות..

למעלה