בנושא כיב- קיבה,זקוקה ל-|המלצ

../images/Emo53.gifבנושא כיב- קיבה,זקוקה ל-|המלצ

אני מתחילה חודש תשיעי בקרוב. מטופלת בטאמס מתחילת ההריון בשל צרבות בלתי נסבלות, חזרת תוכן קיבה, כנראה רפלוקס, שמחמיר כמובן בהריון. לפני שבועיים החלו לי כאבים בלתי נסבלים ברום הבטן- כניסה לקיבה, יותר בצד ימין, כל נגיעה באיזור, בלתי נסבלת, הרגשה של פצע ושריפה, פנימית, גם כל הטיה של הגוף ימינה מכאיבה מאוד. רופא המשפחה הפנה אותי לתבחין נשיפה, לשלול קיומו של כיב- קיבה הנגרם מהליקובקטר. אם התשובה תהיה חיובית ,הוא יחל לתת לי קורס אנטיביוטי +לוסק, במקום הגסטרו. שאלותי: האם יש חליטת צמחי-מרפא אושמנים, שיכולים לסייע לי במצב כזה. ממש לא בא לי להתחיל עכשו לפני הלידה "לפוצץ" עצמי באנטיביוטיקות וכ"ו. מודה לכם.

../images/Emo7.gif למה לא עונים לשאלתי?../images/Emo184.gif

אני מתחילה חודש תשיעי בקרוב. מטופלת בטאמס מתחילת ההריון בשל צרבות בלתי נסבלות, חזרת תוכן קיבה, כנראה רפלוקס, שמחמיר כמובן בהריון. לפני שבועיים החלו לי כאבים בלתי נסבלים ברום הבטן- כניסה לקיבה, יותר בצד ימין, כל נגיעה באיזור, בלתי נסבלת, הרגשה של פצע ושריפה, פנימית, גם כל הטיה של הגוף ימינה מכאיבה מאוד. רופא המשפחה הפנה אותי לתבחין נשיפה, לשלול קיומו של כיב- קיבה הנגרם מהליקובקטר. אם התשובה תהיה חיובית ,הוא יחל לתת לי קורס אנטיביוטי +לוסק, במקום הגסטרו. שאלותי: האם יש חליטת צמחי-מרפא אושמנים, שיכולים לסייע לי במצב כזה. ממש לא בא לי להתחיל עכשו לפני הלידה "לפוצץ" עצמי באנטיביוטיקות וכ"ו.

bflygirl

New member
טלטול בוקר טוב לך....

סורי על חוסר ההעינות יש לי בעיה באינטרנט.... :/ לגבי המצב שלך, לא ניתן לטפל במקרה הספיציפי שלך דרך האינטרנט במקרה שלך את תהיי חייבת ללכת למטפל ולעבור איבחון כוללני ומעמיק יש חליטות צמחים במקרה של כיב קיבה(אולקוס) אבל לפני לקיחתם יש צורך לעבור איבחון מעמיק כי יש לך גם בעיות נוספות של צריבה וכד'. הצמח המתאים במקרה של כיב קיבה הוא שוש קרח אשר מדרבן הפרשות ליחה בקיבה, ומשמש במקרים לטיפול בכיב קיבה. מומלץ לא להשתמש בצמח עצמו אלא בתכשיר שעשוי משוש. |הדשג|אך לצערי השימוש אסור בו בעת הריון בגלל שהוא גורם להפרשת הורמון שמווסת את מאזן המין בגוף וגורם לעליה בלחץ דם. אני מאחלת לך רק בריאות והחלמה מהירה!!!

../images/Emo51.gif לך ושאלה נוספת../images/Emo140.gif

האם יש מניעה לשתןת חליטת עלי- פטל שחור, אם אני סובלת מאולכוס או רפלוקס? אני מתחילה תשיעי בעוד שבוע ומעונינת לזרז... מישהיא אמרה לי שבפטל שחור- בפרי ,יש אספירין וכידוע אספירין מדלל ויכול לגרום לדימום במערכת העיכול. באופן כללי כולם אומרים לי תשתי עלי- פטל אדום, אבל זה יותר לחזק את הרחם ולא בכך אני מעונינת.

למעלה