בנות, אולי תוכלו לעזור לי

rinutza

New member
../images/Emo53.gif בנות, אולי תוכלו לעזור לי

אנחנו רוצים לטוס לכמה ימים לפריז וברוב הדילים ומשרדי הנסיעות מכירים מלונות רק באזור האופרה. אני ממש רוצה מלון נחמד ולא מאד יקר באזור הרובע הלטיני. אם מישהי מכירה או יודעת את מי אפשר לשאול אני מאד אשמח. תודה מראש.

Ronnie*

New member
מלון בפריז

הי רינה, אם אני זוכרת נכון יש "האופרה הישנה" ו"האופרה החדשה", ואני לא כל כך זוכרת מה זה מה... אנחנו היינו (לפני כמה שנים טובות - אולי חמש שנים) במלון חמוד באזור הבסטיליה (האופרה החדשה, אולי?) קרוב לאזור המארה, שזה אזור מקסים. למלון קראו "סטלה" והוא היה שייך לרשת בשם Les Jardins de Paris (אם אני לא טועה). הוא היה פצפון - מסדרונות קטנים, חדרים קטנים - אבל חמוד נורא וכולם היו נחמדים. אני לא זוכרת כמה הוא עלה, אבל הזמנו אותו דרך סוכן נסיעות מהארץ.

זה באזור האופרה החדשה

אני אומרת בתור "פריזאית טרייה"... רינה, היינו ב- la havan. באמת לא היה משהו, אבל נסבל. היה אמור להיות לנו אחלה מלון בסן ז´רמן, אבל בסוף החלפנו את התאריך. אני לא יודעת את שמו, אולי אישי יודע. לנסות לברר?

rinutza

New member
תודה רוני, אני לא זוכרת אם זה קרוב

לרובע הלטיני. המטרה היא ללכת לכל ההופעות שיש בכל המועדונים הקטנים שיש ברובע הלטיני. ואני לא רוצה אח"כ לרוץ בשעה מסויימת למטרו או לחפש מונית. יש לך מושג אם זה קרוב, אני כבר לא זוכרת את כל האזורים. תודה

למיטב זכרוני זה לא כל כך קרוב

זה בגדה הימנית, מזרחה מהמארה. וסן ז´רמן זה בגדה השמאלית. אני לא חושבת שזה מרחק הליכה ללכת כל ערב, בטח בערך 20-30 דקות. אני לא יודעת עד מתי אתם מתכוונים לבלות, אבל נראה לי שהמטרו סביר גם מאוחר (אנחנו נסענו ב-23:30 והיה בסדר, אולי גם כי זה קו נורמלי, מהשאנז אליזה). וגם בן זוגי לא זוכר את המלון המיועד ברובע הלטיני. אבל אולי אני יכולה להפנות אותך לסוכנת הנסיעות שלי, היו לה שמות של שני מלונות שם (שאגב, עלו 140 יורו!). יש רק בעיה שהסוכנת ירושלמית.

rinutza

New member
תודה בכל מקרה, כן ירושלים קצת

רחוק למי שגרה באזור השרון

בדקתי, וזה די על גדת הנהר

20 דקות הליכה בערך, בחישוב גס, מסן-ז´רמן והרובע הלטיני

SHIRIE

New member
הי רינה

אנחנו נוסעים לפריז ביום רביעי הקרוב לירח דבש. אנחנו לקחנו מלון של חברת השכרת הרכב אלדן ממש בקצה של רובע המארה על שדרות הרפובליקה לגבי המלון הזה אני לא יכולה להגיד לך באם הוא טוב רק כשנחזור אבל כדי לך לבדוק אותו דרך האתר של חברת השכרת הרכב אלדן. בנוסף לגבי הרובע הלטיני יש חוברת של TRAVEL מוסף של נשיונל גאורפיק ובו המלצות על מלונות לא יקרים בכל אזורי פריז מומלץ. ולסיום מלון חמוד ברובע הלטיני שאחותי וחבר שלה היו ונהנו מאוד LECLEMENT HOTEL נמצא ב RUE CLEMENT מס´6 .פרטים עליו תוכלי למצוא בחיפוש תחת שם המלון. מקוה שעזרתי שירי נ.ב. שביב -שני חזרה זה עתה מירח דבש בצרפת שכלל את פריז כדי לשאול אותה על המלון שהיתה בו ואם היא ממליצה עליו

הנה אתר עם המון מלונות

ואפשר להזמין ישירות. מלצה שלי- לחפש דירונת ולא רק מלון. במחיר של מלון 2* את יכולה למצוא דירת סטודיו יותר גדולה מהחדרים הפיצפונים במלונות ולא פחות נקי ומסודר. הדבר היחיד זה שאין ארוחת בוקר. אבל מי צריך ארוחת בבוקר קונטינטטלית?! יש קיצ´נט בחדר, קונים קפה וחלב, הוליכם לסופר וקנות קצת נישנושים ואוכלים ארוחת בוקר בבית קפה. ככה אפשר להרגיש פריז. וגם אין את הלחץ של הלקום בבוקר לארוחה.

בשביל מה אני סוכנת נסיעות???

הנה כמה מלונות ברובע הלטיני: 3 כוכבים כולל ארוחת בוקר- מלון מרקיור לה סורבון, מלון סיינט פול. 3.5 כוכבים- מלון גרנד סט. מישל, מלון רויאל סט. מישל. אגב- בהחלט אפשרי ובטוח לנסוע בלילה במטרו- ואם הסיבה שלך למלון ברובע הלטיני היא רק ההופעות והמטרו, הייתי דווקא לוקחת מלון זול יותר ליד האופרה או ברובע היהודי וחוסכת את הכסף להנאות אחרות. מלונות אחרים זולים ברחבי פריס הם לדוגמא: איביס, נובוטל, לה האוונה, אורנג´, דו ברזיל וכו´. (זה אומר חדר קטן עם טלויזיה, מיטה זוגית, טלפון, מקלחת ושירותים וארוחת בוקר. בהחלט מספיק.) אם את זקוקה לעזרה פני אליי במסר.

יש מלונית נהדרת של בחור ישראלי ברו

ברוב ע הלטיני כבר אני נותנת לך קישור.. http://www.myhouseinparis.com/

rinutza

New member
תודה בנות ../images/Emo24.gif עכשיו אני רק

מקווה שבאמת נוכל לנסוע. המון תודה

למעלה