בנות, זקוקה ליצירתיות שלכן

מיכלכהן

New member
../images/Emo53.gifבנות, זקוקה ליצירתיות שלכן

לחברה של בחור שעובד איתי יש יומהולדת ואין לו מתנה. הבטחתי לו שמכן תבוא הישועה.. הבעיה היא שצריך מתנה שלא תהיה תכשיט ולא נופש.. אין הגבלה של סכום.. מיכל

דפי26

New member
מיכל בת כמה היא

כמה זמן הם ביחד? במה היא עוסקת? קשר רציני(כלומר אפשר משהו רומנטי?)

מיכלכהן

New member
דפי..

רציתי שהוא יכתוב, אבל הוא מתבייש.. היא בת 25, 3 שנים ביחד, קשר מאד רציני (אני הצעתי שיציע לה נישואין אבל הוא לא רוצה עדיין
). היא סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית.. זהו נראה לי

Straight Jacket?!?../images/Emo8.gif סתםםם...

אני ארגנתי לבעלולי 3 ימי הפתעות ביומולדת שלו האחרון. בין השאר, בשבת בבוקר כשקמנו אמרתי לו שנוסעים לפיקניק. ארגנתי מראש סלסלת פיקניק (והזהרתי אותו שאסור לו לפתוח אותה!) נסענו לצפון. מצאתי בדרך איזה כר דשא ירקרק. פרסנו שם שמיכה והפעלנו רדיו טרנזיסטור שהבאתי. פתחתי את הסלסלה ולא היה שם אוכל!!! (בכוונה) רק בירות וקצת חטיפים ו... מתנות (כמה דברים קטנים). המסכן היה נורא רעב. אחר כך אמרתי לו שאם אנחנו כבר בסביבה יש שם איזו משתלה מיוחדת שאני נורא רוצה לבקר אם לו איכפת לו... מה הוא יגיד? לא?!? מה פתאום... אז נסענו ל"משתלה" והגענו למסעדה נחמדה שהזמנתי בה מראש מקום (ביקשתי בטלפון שיעשו לו משהו לכבוד היומולדת וגם הזכרתי למלצרית כשהוא הלך רגע לשירותים - אבל הם שכחו!!!
אבל בכל זאת היה נחמד). כשחזרנו בערב הזמנתי הביתה חברים שלנו (הוא ידע) אז אמרתי לו שנעבור רגע אצל ההורים שלי ואני אכין קצת בורקסים (אין לנו תנור בבית שלנו)... כשהגענו להורי היה שם כבר הר של בורקסים מוכן מראש וגם עוגת יומולדת מפוארת. למחרת כשחזר הביתה מהעבודה הבית היה חשוך (רק נרות) וחיכה לו פתק עם ברכה וחידה. החידה הובילה אותו למקום כלשהו בבית שם חיכתה מתנה עם עוד פתק עם ברכה ועוד חידה שהובילה אותו למקום אחר בבית עם עוד מתנה... ככה הרצתי אותו בין הקומות בבית - למעלה ולמטה ולמעלה ולמטה... טוב - מספיק בינתיים. מקווה שזה יתרום.

אני נורא אוהבת את סגנון ה"הצפה"

האם הם גרים יחד? בכל מקרה "הצפה" זה להציף את בן הזוג במבול של מתנות קטנות ובינוניות במשך יום שלם או יותר - ככה הכיף לא נגמר!!! למשל - אפשר "להסתיר" (לא יותר מידי טוב - כדי שימצאו!) מתנות בבית במקומות רלוונטים: * חלוק רחצה חדש שיחכה באמבטיה * דיסק חדש שיחכה על המערכת סטריאו * בושם חדש שיחכה ליד הבשמים החדשים * ספר חדש שיחכה ליד המיטה * חבילת שוקולדים מפוארת שתחכה על הכרית (לחלומות מתוקים) * חבילת פינוק לגוף (שמנים, קרמים, קצף אמבטיה...) גם כן באמבטיה. * פתק יפה עם הזמנה לארוחה זוגית במסעדה שיחכה במטבח * עציץ פרחים יפה בסלון * נעלי בית חדשות שיחכו בסלון אלו הן מתנות כלליות שמתאימות כמעט לכל אחת... חוץ מזה צריך להוסיף גם דברים אישיים שמתאימים ספציפית לאותה הבחורה ואופייה (אם היא אוהבת מסג´ים - יש מכשירי חשמל שעושים מסג´ למשל... אם היא אוהבת לבשל אז איזה מכשיר חשמלי למבטח - כמו מכונת גלידה או לחם....)... ככה הבחורה פשוט מסתובבת בבית ומגלה בכל פינה עוד ועוד מתנות... אחלא פינוק! אם אין בעיות תקציב יש עוד מלא פינוקים כמו מסג´ או טיפול פינוק בספא באיזור המגורים, מנוי זוגי לתיאטרון (זו מתנה לזוג אבל לדעתי כל בחורה תשמח מההשקעה של הבחור ב"זמן איכות" זוגי)

ש ו ב י

New member
אפשר לנצל את מה שגלגלגלגלית

הציעה ולשלב את כל המלא מתנות במתנות חושים! לפי כל החושים!

אתי@

New member
רעיונות ../images/Emo62.gif

בושם - אני קיבלתי ליום הנישואין
את הבושם החדש של בולגרי והוא משו-משו.
נעליים (הדרך לליבה של האישה עוברת דרך כפות הרגליים שלה
)
סט מרשים מחנויות הסבונים החדשות (אלה שמוכרים בהן סבונים לפי משקל ומוצרים בריח וניל פאטצ´ולי
)
פיג´מה חורפית נעימה ומחממת
תחתונים וחזייה
תיק לעבודה או תיק ערב
ארנק
משהו בתחום האיפור והטיפוח...

דפי26

New member
אם היא אוהבת תחום מסויים

ועיתונים אפשר לעשות לה מנוי לעיתון מקצועי,לניקוי ראש (אם היא אוהבת תשבצים כמוני) שאר המתנות שהציעו כפיות להחריד. ביום הולדתי לפני שנה הבעלול (שאז היה רק חבר)לקח אותי לספא זוגי אח"כ הלכנו לנוח מזה בבית ,בערב מסעדה והצגה. לפני הספא הלכנו לקניון וקנינו לי מכנסיים שמאד רציתי והיה לי כיף,כיף,כיף

גם אתה ברוטוס? עם התשבצים?!?

אני נורא אוהבת! בעיקר את חידות ההגיון (עם הטבלאות) של ניקוי ראש!!! לאמא שלי יש מנוי ואני גונבת לה אותם אחרי שהיא מחסלת את התשבצים הלבנים המעצבנים!!! ואני תמיד פותרת את החידה בעמוד העטיפה ולא שולחת להם (פראיירית - כבר יכולתי לזכות בטח במנוי שנתי חינם). קטעים איתך! מעתיקנית!!!
אחלא יומולדת ארגן לך הבעלול (שהיה אז חבר)!!! - הוא נותן שיעורים פרטיים לבעלולים חסרי דמיון שעושים רק דברים "פרקטים"?!?

דפי26

New member
גלגלגלגליתתתתתתתת

נראה לי שאנחנו אחיות תאומות,נפשות מקבילות ואיך שלא קוראים לזה. אני חולה,פשוט חולה על התשבצים עם הטבלאות!!!! ממש פסיכומטרי! בתשבצי הגיון רגילים אני גרועה. בתחילת החודש אני אצה רצה לקנות גליון (מחכה שמישהו יבין את הרמז ויעשה לי מנוי מתנה)ואז אנחנו פותרים .כל אחד לחוד את התשבצים שלו.הבעלול יודע שאסור לו לגעת בטבלאות והן רק שלי! כמו כן תשבץ השלמת שירים ותשחצים רק שלי! הוא פותר תשבצים לבנים וכאלה.

איזה כיף לך שגם הבעלול אוהב!

אצלי ניסיתי לעניין אותו לעשות את זה איתי - אבל זה נראה לו בזבוז זמן (?!?!?) כי זו פעילות שאין לה תכלית (אמרתי כבר שהוא מלך הפרקטים??). אני אוהבת את הטבלאות, התשחצים, התשבץ הירושלמי (למה יש רק אחד כזה בכל חוברת?!?!?), השלמת השירים וזהו בערך... אחותי!!! שיהיה לך יום מופלא!!!

דפי26

New member
מה זה תשבץ ירושלמי?../images/Emo2.gif

תשבץ שאומר מאאאאתיים? תשבץ שקורא מציצה לסוכריה על מקל? תשבץ שקורא ל"שקמח" אבו יויו?

יעלי2

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

בחור, אם אתה קורא! אין דבר כעת שהייתי רוצה יותר לו היתה לי יומולדת מאשר מנוי מפנק למגזין שאין לי לב לעשות לו מנוי. ואני מדברת ספציפית (אם בעלי קורא) על"בנין ודיור" או "על השולחן". אם לזה תוסיף ארוחה טובה שיחקת אותה. נ.ב. יש להם שוברים ועיתונים מתנה עם ההזמנה (תמיד אפשר לנסוע למשרדים לקחת את השובר והגיליון). בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

אתי@

New member
רעיונות ../images/Emo62.gif

בושם - אני קיבלתי ליום הנישואין
את הבושם החדש של בולגרי והוא משו-משו.
נעליים (הדרך לליבה של האישה עוברת דרך כפות הרגליים שלה
)
סט מרשים מחנויות הסבונים החדשות (אלה שמוכרים בהן סבונים לפי משקל ומוצרים בריח וניל פאטצ´ולי
)
פיג´מה חורפית נעימה ומחממת
תחתונים וחזייה
תיק לעבודה או תיק ערב
ארנק
משהו בתחום האיפור והטיפוח...

מיכלכהן

New member
אתן פשוט גדולות

ויריב מוסר תודה רבה.. אנחנו חושבים עכשיו על רעיונות למתנת ה"הצפה"..

עזרה

הצעות נחמדות : סט של מגבת רקומה , ספר טוב אם הוא יודע שהיא קוראת , בושם או קרם גוף שהיא אוהבת , סט מצעים , אני אישית הייתי הולכת על סט איפור תמיד טוב לקבל עוד אחד

למעלה