../images/Emo53.gif בעיה בעייתית
לא יודעת אם זה המקום, אבל אין לי את מי לשאול אז אני אנסה אותכם... זה קצת ארוך אז רק למי שיש סבלנות אליי....
והסיפור הוא כזה, אני אשתדל לצמצם פרטים... עד לפני שנתיים הייתה לי חברה ממש ממש והיינו נורא קרובות במשך המון שנים, ואז במשך שנה לא הכי הסתדרנו בעולם אבל בסבבה (צבא וזה, משתנים מתרחקים), ואז לפני שנה קרה איזה ריב לא מובן, דיברנו בטלפון, סגרנו את השיחה. אחכ גיליתי שהיא אומרת לאחרים שאמרתי בשיחה דברים שלא באמת אמרתי, ואז היא ניפחה את זה והוסיפה עוד כל מיני דברים לא קשורים. שהוציאו אותי באור ממש לא יפה... חשבתי, לא נורא, אי הבנה, אני אסלח. אחכ היא הודתה לי בפנים שכבר שנים היא מגלה למישהי אחרת כל מה שאני אומרת לה בסודי סודות... כי: "מה חשבת שבאמת אני לא אספר לה?" ואז אני פשוט הפסקתי להתקשר אליה. והפלא ופלא יצא שגם היא לא התקשרה. בשנה שעברה מאז הניתוק עברו עליי המון דברים שאין ספק שאם אתה חבר של הבנאדם מינימום אתה מרים לו טלפון. לפני חודש היא מתקשרת ואומרת לי , לא יודעת מה קרה, סתם התרחקנו, לא ידעתי בכלל שאת כועסת עליי, בואי נדבר ואני שואלת, סתם התרחקנו? אז למה לא התקשרת כשעברו עליי דברים? לא יודעת מה קרה? מה עם כל הפעמים שחברות שלך שאלו אותי למה אני לא מתקשרת ועניתי שלא מוצא חן בעיני שמלכלכים עליי ואומרים שקרים עליי? והאם התזמון שבו היא נזכרה בקיומי (בדיוק כשהיא השתחררה) לא חשוד קצת? מה קרה? משעמם לך פתאום? ולשאלה אפילו יותר גדולה, אם היא לא יודעת מה קרה, היא לא תרגיש חרטה, ולא שהיא עשתה משהו לא בסדר... להבליג ולחזור להיות חברה שלה אחרי כל מה שקרה בלי לקבל אפילו התנצלות??
מראש!!
לא יודעת אם זה המקום, אבל אין לי את מי לשאול אז אני אנסה אותכם... זה קצת ארוך אז רק למי שיש סבלנות אליי....