בעייה בקשב וריכוז

../images/Emo53.gif בעייה בקשב וריכוז

היי. אני לומד כרגע פרסום במכללה בתלאביב ויש לי לאפטופ יש לי הפרעות קשב וריכוז.. וקשה לי מאוד גם להקשיב למורה, לסכם את מה שהיא אומרת וגם תוך כדי להקשיב להמשך ואז אני מאבד את המורה ואת הסיכום... איך פותרים את הבעיה הזאת????? מישהו יודע? נ.ב אני על רטלין שגם לא עוזר לי להתרכז בסיכומים

oritcm

New member
אולי טייפ מנהלים?

פשוט להקליט את השיעור, לבוא הביתה, להקשיב למה שהקלטת ואז לסכם (כך תוכל לעצור את הטייפ מתי שתרצה) האמת שגם לי יש בעיה כזאת ובשיעור האחרון (מקרוכלכלה) ביקשתי מחברה לרשום ואני הקשבתי!!! אני גם אשמח לשמוע אם יש הצעות נוספות... זה מה שאני חשבתי עליו בינתיים.. אגב החסרון בטייפ מנהלים הוא שזה די יקר...

מה שמקובל באוניברסיטה העברית

זה להשאיל לסטודנטים לקויי הלמידה והריכוז טייפ מנהלים להקלטה וטייפ של עיוורים להקשבה. טייפ של עיוורים מאפשר שליטה מוחלטת במהירות ההשמעה וכך חוסך את הצורך להקשיב לחומר מוכר, לאט-לאט בקצב הכתבה.

יונה שו

New member
יש אפשרות לצלם

את החומר מאחרים, כלומר, בזמן השיעור להקשיב, אחר כך לקבל ולצלם את החומר. בזמן ההקשבה ניתן לכתוב מלה שתיים, כדי להיות בריכוז מוחלט, אבל כדי שהחומר יהיה - רצוי לצלם ממישהו שכותב כל מה שצריך.

הבעיה היא שקשה למצוא בכל הפסקה

פראייר שמוכן שיעלמו לו עם המחברת ל20 דקות בשביל לצלם. הפתרון שלך נהדר עבור מי שיש לו מחשב נייד עם סורק נייד שמצלם הכל במקום.

למעלה