בקשר לפנטזיית אונס...

traveler03

New member
../images/Emo53.gif בקשר לפנטזיית אונס...

קצת רקע, אני לא מבין כלום בנשים, מעולם לא הייתה לי חברה ואני מרגיש שלא כדאי שתהיה לי כזו מכיוון שחוסר הידע שלי יפגע בהן מאוד. לאחרונה נקלעתי לשיחה עם מישהי בפורום שנראה לי שמסכימה איתי, בין השאר דיברנו על פנטזיית אונס, אני טענתי שזה מטורף לגמרי וגם לא הגיוני שבחורה תרצה כזה דבר, אפילו להעמיד פנים. מה שהיא טענה מצורף פה... יחד עם שאר החוט... לעיונכם/תגובתכם...

jackiz

New member
לדעתי...

משיחות עם חברותי הנשים, וגם ראיתי איזו תוכנית פעם. יש בחורות שיש להן פנטזיות אונס. אני מדגיש פנטזיות!!! אף אחד לא באמת רוצה שיאנסו אותה!!! בגלל זה קוראים לזה פנטזיה, כמו שבטח לך יש פנטזיות מכל סוג, סוטות לא סוטות. יש בחורות עם פנטזיה שכזו, אני לא מאחל לאף אחת, שיהנו מהפנטזיה. "כבו את האור, אני ישן!!! מלמל דני בזמן שישן..."

traveler03

New member
אבל עצם הפנטזיה עצמה נוגדת את ...

עיקרון האונס. בחורה רוצה שיכריחו אותה, אבל אין זה אומר שזה אונס כי היא רוצה את זה...

Rנבוני

New member
יותר מדויק להגיד

שזו פנטזיה של מי שרוצה שישלטו בה. שהיא לא תהיה היוזמת. לפעמים הפנטזיה הזאת נותנת דרור לפנטזיות אחרות ש"מותר" להן לבוא לידי ביטוי רק בסיטואציה כזו שכן המעשים נעשים ע"י ה"אנס" ולא ע"י הבחורה התמה... הרבה פעמים הפנטזיה הזו היא של נשים אקטיביות דוקא שרוצות "לנוח" ולא לעשות את כל העבודה בכל מקרה... מדובר בפנטזיה בלבד! אונס אמיתי לא בא בחשבון ואל תנסו זאת בבית ילדים!
Rנבוני

דעתי

את הבחורה שדיברת איתה לא ממש הבנתי, לא כל כך הצלחתי לקשר שם את השרשור וממה הוא התחיל. מה שאני כן יכולה להגיד זה שאני די בטוחה שאף אחת לא רוצה באמת להאנס ע"י מישהו. הכוונה כאן היא ליחסי שולט נישלט כלשהם (כמו שציינתם בשרשור) וזה "כאילו" לביים סצנת אונס אבל מתוך ידיעה שאת מסכימה לזה מלכתחילה. עכשיו עצם ההגדרה (כן לקרוא לזה לזה פנטזיית אונס או לא) זה כבר באמת עניין מילולי

niva99

New member
אפרופו פנטזיות אונס -בשידור אתמול

בערוץ 2 (תכניתו של ניסים משעל).התראיינה בחורה שנאנסה בשרותי ה-TLV מרב שעדותה זיעזעה אותי לא יכולתי לצפות בה עד הסוף. אינני מבינה איך מישהי יכולה לפנטז שיכפו עליה משהו כנגד רצונה (תוך הפעלת אלימות פיזית ומילולית ועוד להנות מכך)... אבל זו רק דעתי האישית.

למעלה