בקשר לצימר או מלון...

../images/Emo53.gif בקשר לצימר או מלון...

שלום, רציתי להזמין לי ולחבר שלי נופש במלון בתל-אביב, בתאריך ה-3/11 והייתי בטוחה שהמחירים יורדים התקשרתי היום בבוקר לברר ומסתבר שגובה המחירים הוא כמו בקיץ ובחגים-גבוה בלי סיבה (ועוד בחלק מהמלונות הבריכה סגורה
) אני מדברת על מחירים בסביבות ה2500 שקל ובלי הצדקה. אני רוצה בתל אביב כי בעיר הזאתי תמיד יש מה לעשות קניונים ומועדונים והכל... צימר זה יותר בעיה כי צריך אוטו והכל ואנחנו תלויים במוניות וטיסות.. אז זה בעיה
מישהו יודע על דיל טוב של המלונות? או אולי צמיד קרוב לת"א כי הבנתי שאין בת"א...

שמר2

New member
המחירים בת"א לא יורדים

בעיקר משום שבקיץ הם לא עולים... מלונות ת"א הם יקרים ועובדה שאת באמת רוצה לנפוש שם, אז כנראה שיש הצדקה למחירים שהם דורשים. בכל מקרה לפי מה שאני רואה המחירים מתחילים מ 1000 ש"ח לשני לילות לזוג (דן פנורמה) כך שלא ברור לי על איזה 2500 אנחנו מדברים. תמיד כדאי להריץ טלפונים לסוכנויות כמו צבר, קל אשת וכו' (לא דקה 90 או איסתא) שלפעמים שי להם דילים על בסיס מחיר קבוצתי שהם לא זולים יותר אבל כוללים יותר ארוחות.

תגובה למה שכתבת...

תיראי זה לא מדויק מה שכתבת...גם באילת כל הזמן וכולם רוצים לנפוש והמחירים בעונות מסויימות גבוהים יותר מתקופות אחרות... בחודש מאי (לפני יום העצמאות) יכולת למצוא מלון 2 לילות במג'יק פאלאס ב700 + שקלים שזה ממש מחיר אפסי... תיראי אני רוצה ת"א לא כי היא עיר משו ... אני רוצה ת"א כי אנחנו אוהבים קניות וכאלה, אם משווים את זה לאילת ת"א היא עיר מעפנה..(בלי להעליב) אני לא אוהבת את ת"א בכלל-היא צפופה והמונית מידי אין שקט ולא דברים שבאמת וואווו או משו כזה... פשוט אנחנו מחפשים מועדונים ושיהיה גם קניות... ומסעדות טובות... מעבר לזה אין כלום בת"א מבחינתי... 2700 שקל לסופ"ש מחמישי עד ראשון עם ארוחת בוקר... בדן פנורמה בתאריך 3/11/2005-6/11/2005....

איריסג

New member
מה עם הרצליה?

יש שם כמה מלונות לא רעים, אולי המחירים יותר טובים? זה מספיק קרוב לתל אביב ויש גם מספיק מועדונים / מסעדות / שופינג בהרצליה עצמה.

שמר2

New member
כמה תגובות

1. בסופי שבוע אין במג'יק פאלאס מחירים של 700 ש"ח לשני לילות, לפחות לא במחירי השוק החופשי. את תגידי שבטוח ראית, ואני אמשיך ואגיד שאין. 2. לא יודע מה זה עיר מעפנה וכו' - אם תכנסי למלונות בת"א תראי שהאוכלוסיה אחרת לגמרי והם לא מאכלסים אנשים שבאים לעיר הגדולה לשופינג ולכן המחירים שלהם לא "תפורים" עבורם. האורחים הם אנשי עסקים, צוותי אוויר, תיירים ואנשים שבאים לכנסים. 3. דן פנורמה עולה בתאריכים אלה 1600 ש"ח ל -3 לילות. לא הייתי צריך לחפס הרבה, וזה לפני מיקוח. 4. אני גבר לא אישה.

לא היה בסופ"ש... אבל

ההבדל בין סופ"ש ליום חול גם לא היה גדול ובעיקרון הייתי צריכה אמצ"ש אז זה לא משנה... כן אבל העיר עצמה... לא במלונות הייתי אחלה מלונות שווים ביותר... אבל העיר עצמה יותר מידי בלאגן....

למעלה