בקשת עזרה בעסק חדש

הוג

New member
../images/Emo53.gifבקשת עזרה בעסק חדש

שלום אני מנסה כעת להקים עסק בנושא מתן יעוץ בתקשורת שיווקית לגופים קטנים כלומר יחסי ציבור, פרסום, הקמת אתר אינטרנט, שיווק הכל. השגתי כמעט לקוח אחד שמבקש יחסי ציבור לעסק מתחיל והשאלה שלי היא כמה לדרוש? זו עבודה קשה של שיווק וחריש עמוק כדי שיכירו את העסק. אבל מצד שני אני לא רוצה להפחיד אותו במחיר מוגזם. כמה מקובל לדרוש? דיפדפתי קצת בפורום וראיתי התייחסות עניינית אז אנא נא תשובתכם כל מי שיש לו רעיונות או משהו. תודה מראש הוג

סקיפר1

New member
יש הרבה שיטות תמחור גם בענף זה מכאן

אני מסיק שלא עסקת בנושא קודם לכן. עד שתצבור לקוחות ותכיר את שיטות התמחור כדאי אולי לנסות לחשב את הזמן שתשקיע ולתמחר בהתאם. חברות PR אמריקאיות טובות מקבלות ריטיינר של יותר מ 5K $ לחודש בהסכם שנתי. בישראל הסכומים קטנים יותר. כדאי לבסס בהתחלה גם הערכה כמה הלקוח יכול לשלם. אפשר לתמחר גם עלפי הצלחה (ידיעה בעיתון, מודעות, כתבות וכו´) שיהיה בהצלחה. רון

drcohen

New member
מחירי שוק

פרסום - % 15 מעלות הפרסום - ניתן לדרוש גם מהמדיה . יח"צ - $500 - 1000$ תלוי עד כמה אתה טוב וכמה כתבות התה יכול לשתול בעיתונות יעוץ תקשורת שיווקית בריטיינר - 500$ . לידע, לניסיון ולקשרים של איש התקשורת השיווקית ערך כלכלי רב מול הלקוח, אדם מתוקשר יכול להשיג דילים טובים יותר במדיות וכן ליצור יותר חשיפה ללקוח ביח"צ . בהצלחה דרור כהן המרכז הישראלי לשיווק .

הוג

New member
תודה על התשובות המהירות.

אני אעדכן בהמשך איך הולך

הקמת עסק

תמסור לי יותר פרטים על עצמך ואז אולי נפגש ונבדוק אפשרות להשתמש בשרותך בעסק החדש שאני מקים כרגע באיזור ת"א בתחום החינוך

web4u

New member
שווק

נפגשתי עם לא מעט יועצי שווק ומכירות לא השתכנעתי שהם יכולים לעזור לי אם הענף שלי מעניין אותך אשמח לשמוע במה תוכל לעזור

למעלה