בקשת עזרה- תוכנת spss

אני ענת

New member
../images/Emo53.gif בקשת עזרה- תוכנת spss

היו לנו שני תרגולים והוסבר לנו שצריך להגיש תרגילים על תוכנת spss15 אין לי תוכנה כזאת והמחיר שלה הוא יקר ואינו מתאים לכיסי המצומק ולא הצלחתי להוריד באימיול... אפשר עזרה בבקשה?

amitk80

New member
כמה כיווני עזרה

אהלן, כמה כיווני עזרה להשיג את התוכנה: 1. לנסות להשיג את התוכנה דרך הספריה - אגף המדיה. אני בטוח שיש להם עותק מזה. 2. אם זה לא הולך, תרימי טלפון ליניב בן שושן 0542425215 ותבקשי ממנו שיבקש עותק בשבילך כדי שתוכלי לצרוב את התוכנה הזאת. את יכולה למסור לו שאני הפניתי אותך בעקבות שאלה שהצפת בפורום אוניברסיטת חיפה סבבה? עמית

אני ענת

New member
במדיה לא נותנים - ביררתי היום

לנסות אצל יניב בן שושן? יש לו אפשרות לצרוב? תודה מראש

amitk80

New member
אני משער שכן

מקסימום שיתן לך עותק ותצרבי את זה ותחזירי לו עותק. אגב לגבי הגרסה של SAS הגרסה הקיימת בספריה היא רק גרסה 4.

amitk80

New member
סבבה

תדברי עם יניב והוא יפנה אותך למקורות שאפשר להשיג את התוכנה או שתדברי עם tutiris שענתה לך פה גם כן... בהצלחה

lironk25

New member
באוניברסיטה הפתוחה מחלקים את התוכנה הזו.

תנסי למצוא מישהו שלומד שם (בתפוז יש פורום של הפתוחה). הדיסק מוגבל לשתי התקנות,צריך למצוא מישהו שהתקין רק פעם אחת. בהצלחה :)

milaP

New member
לא מחלקים באוניברסיטה SPSS

אני עשיתי עבודה סמינריונית באוניברסיטה פתוחה ויש לי גם חברות. לא מחלקים אותה באוניברסיטה הפתוחה. מאיפה המידע הזה???

אני ענת

New member
הורדתי קובץ אבל בסוף ההתקנה

הייתי צריכה להכניס מס רישום שכמובן לא היה לי אשמח להסבר איך הורדת

TheBigBrother

New member
המממ

אם תכתבי את שם התוכנה ותבחרי בסוג קבצים קבצי טקסט סביר להניח שהוא ימצא לך קבצים עם המספר רשום. תנסי:) רק תוודאי שהמספר רישום זה לגירסא שלך

IdanXP

New member
שאלת את המתרגל ? או...

את שאר האנשים בחוג איך הם משיגים/השיגו את התוכנה ? אולי אפילו לשאול במזכירות החוג....

אני ענת

New member
המתרגלת אמרה שיש לקנות את התוכנה

ואנשים מהחוג שלי אמרו שעושים את התרגילים כרגע באוניברסיטה אשמח לעוד רעיונות

IdanXP

New member
את יכולה להוריד את התוכנה לניסיון

מהאתר של SPSS ל 14 יום ניסיון. תנסי אולי לעבוד בנתיים עם זה ובמשך השבועיים הקרובים תנסי למצוא פתרון יותר יעיל. (אני לא מכיר את התוכנה... עשיתי חיפוש באינטרנט) להורדה תיכנסי לדף הבא : https://www.spss.com/registration/login/login009.cfm?Demo_ID=37 שם משתמש : guest סיסמא : guest אח"כ יופיעו לינקים להורדה.

tutiris

New member
2 אופציות

1- הורדתי באינטרנט גירסאת דמו- אם אני לא טועה היא הייתה ליותר מ14 יום. לא צריך שם משתמש ולא כלום. חיפשתי בגוגל SPSS ו Free download- אני לא יכולה להמליץ לך על אתר ספציפי, כי אני לא זוכרת. 2- אני שולחת לך מסר לאופציה 2.
!

למעלה