בקשת עזרה

LEONA

New member
../images/Emo53.gif בקשת עזרה

בוקר טוב , בעירי ,במרכז הקליטה שבה,"מתאקלמת" עולה חדשה מהונגריה,יחד עם בנה בן ה-16.הם הגיעו לארץ לפני חודש,ומדברים אך ורק הונגרית! היא לומדת באולפן והבן שלה בכיתת אולפן בבית הספר. האם מישהו יכול אולי לתרום להם מילון הונגרי-עברי??? מילון עברי-הונגרי כבר קיבלו,אמנם קצת גדול-4 כרכים! ואם לא לתרום...האם יש למישהו למכירה,יש שניה? אנא הודיעוני במסר! תודה!ויום מוצלח לכולכם!

vera2

New member
לLEONA../images/Emo140.gif

אם לאף אחד אין מילון בעבר כבר חפשו כאן ונראה לי שלא היה לדעתי את יכולה לפנות לםפריה בשפה ההונגרית ולבקש מהם נראה לי שהם מקבלים עזבונות כך שהסיכוי יותר גדול . המלצה על ספריה כזאת יש בשירשור. בהצלחה

liti

New member
אשמח לעזור בדברים אחרים

ואני מאמינה כי יש עוד רבים מחברי הפורום שישמחו לעזור להם. יש דברים אחרים שהם צריכים? ביגוד, כלי מטבח, דברים לבית? אשמח אם תעדכני.

LEONA

New member
תודה,תודה../images/Emo140.gif

על ההתיחסות והאכפתיות! הנה קצת פרטים: מדובר באישה מעל גיל 50 ,אם חד הורית שבנה כאמור בן 16. לפי מה שהבנתי ,מאחוריה סיפור קשה של אבדן האם והסבתא שתמכו בה עד כה. היא באה רק עם מזוודה עם בגדים לה ולבנה,כמה שכבר נכנס למזוודה. בינתיים כבר הצלחנו לאסוף בגדים. היות והם בינתיים במעון עולים אין לה כרגע צורך ו\או מקום לדברים אחרים. יש לה דודים בקיבוץ בצפון הארץ והם מגלים התעניינות ונכונות לעזור. אם תרשו לי...אעדכן אותכם בהמשך! ו.....לא!!!
היא לא זקוקה לחתול כרגע!....בעצם...אולי אשאל אותה

B T1

New member
חבל שהם עדיין לא זקוקים.....

לחתול חדש. שלי בא עם ציוד הקפי רב.

למעלה