|בשעה טובה נמכר פריט ראשון בחנות שלי

פינקי 1

New member
../images/Emo53.gif|בשעה טובה נמכר פריט ראשון בחנות שלי

אשמח אם מישהיא תעזור לי ותסביר לי מה אני אמורה לעשות הלאה, חוץ מלשלוח לה את הפריט שהוזמן

onor

New member
מזל טוב!

את יכולה לרשום לה קונבו תודה ולעדכן אותה מתי את מתכוונת לשלוח את הפריט או לחלופין לרשום לה קונבו אחרי ששלחת ולרשום לה תודה ושהפריט נשלח. לבדוק שהכתובת באטסי תואמת לכתובת בפייפאל. לעטוף יפה ולשלוח. ב-YOUR ETSY להיכנס ל- SOLD ORDERS ולסמן שהפריט נשלח.... בהצלחה!

תמי שבט

New member
קודם כל תבדקי אם נכנס כסף לפיי-פאל.אח"כ תשווי

בין כתובת הפיי-פאל לכתובת האטצי. אם עד כאן הכל בסדר יש לך שתי אפשרויות: 1. את יכולה להודות לה במייל ולהודיע לה שאת שולחת לה את האייטם תוך 24 / 48 שעות (החלטה שלך ורצוי מה שיותר מוקדם) ולצרף לחבילה את החשבונית המודפסת. 2. את יכולה לשלוח את החבילה - גם כאן עם מילות תודה - בצירוף מס' הדאר הרשום, ורק אח"כ להודיע לה שהחבילה נשלחה עם הבהרה שב-USPS (במידה וזה נשלח לארה"ב) המספר יופיע במעקב רק אחרי שהחבילה תמסר ליעדה. מאחלת לך עוד הרבה מכירות מוצלחות!

RolyzCreations

New member
כדאי גם לעדכן בפייפאל

להיכנס לעיסקה, בתחתית העמוד יש קישור ל Edit Tracking Info לעדכן סטטוס ל shipped ולרשום את הפרטים. שתהיי מכוסה מבחינת פייפאל במקרה שיפתחו דיספיוט. אבל עוד לפני כדאי גם להדפיס את ה packing slip ולצרף לחבילה. וברכות על המכירה!

googz

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב ושאלה לרולי-

למה התכוונת בכיסוי מבחינת פייפאל במקרה של דיספיוט? במקרה שמישהו טוען שהחבילה לא הגיעה אליו (כולי תקווה שאני לא פותחת פה עם השאלה הזו...), הנחתי שאני אמורה לשלוח שוב/ להחזיר כסף= כלומר הלקוח מבחינתו מבוטח. האם אני כמוכרת גם מבוטחת בפייפאל במידה וחבילה נאבדת אם אני מזינה את פרטי המשלוח?? לא עשיתי זאת עד כה, רק עדכנתי שליחה באטסי ושלחתי ללקוח מס' חבילה.... אשמח מאוד להבהרות
תודה עדי.

RolyzCreations

New member
לא קרה לי, ומקווה מאוד שלא יקרה

כך שלא יודעת מה קורה בפועל במצב שמישהו פותח דיספיוט נגדי. לפי הבנתי אם ממלאים את הפרטים האלה בעת המשלוח, אם יפתחו דיספיוט הפרטים שמילאתי יעזרו לי. זה לא ביטוח. בכל מקרה מבחינתי אם זה לא יועיל זה גם לא יזיק. מוכנה לבזבז את השתי דקות שלוקח למלא את הפרטים האלה.

googz

New member
אם כך, באמת כדאי להתחיל למלא

ולקוות שחלילה ואכן יקרה- הפרטים יעזרו...... תודה רבה!

פינקי 1

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה איזה התרגשות הייתה היום ללכת

לדואר ולשלוח את החבילה ותודה רבה לכל הטיפים עזרתן לי מאוד

למעלה