גברים

אירה23

New member
../images/Emo53.gifגברים

אני אישה וצריכה ראש חושב של גבר בכדי שיעזור לי ויכוון אותי מה לעשות? אני מ-א-ו-ה-ב-ת כבר כמה חודשים בבחור שרק עכשיו לא מזמן סיים קשר של4.5 שנים עם מישהי שהוא עדיין לדבריו מאוהב בה. אנחנו ידידים קרובים,למרות שאני לא מאמינה בידיד גבר(למרות הכל אני רוצה אותו),ובחברות הזאת בינינו יש גם קשר אינטימי שרק מגביר את הרגשות שלי כלפיו(רק פור פליי ).כרגע אני בבעיה ,מצד אחד אני מתה להיות איתו כי הוא כל מה שאני רוצה בגבר ויותר, מצד שני הוא בתקופה של הסתגלות להיות לבד(אלא אם הוא יחליט לחזור אליה). אז מה לעשות ליזום שיחות טלפוניות ומפגשים,או לאכול את עצמי ולחכות שהוא ייתקשר והוא יעשה והוא ייזום? אני מטורפת עליו ואני לא ממש אוביקטיבית בעיניין .אז אתם גברים שבטוח חוויתם פרידה כזאת או אחרת מה אתם מייעצים ?....
ולסיום רק רציתי לומר שגם בתקופה שהם היו ביחד היה בינינו מתח מיני שעכשיו שיש סוף כל סוף אפשרות לפרוק אותו זה נעשה פתאום כואב בלב ולא מתאים למה שהוא עובר..

skay5

New member
מעט אופטימיות לא תזיק

מכוח הפרידה, יתכן והוא נתון במשבר ולגבר זה קשה, תני לו להתאקלם ללבד תני לזה לבוא,

פיאנו

New member
אם גבר אומר שהוא עדיין מאוהב...

....לא תאמיני לו? הראש שלו עדיין מלא אותה, והלב שלו פועם בקצב שלה,ואת יכולה אולי לנחם אותו לתמוך בו לשכב איתו ולהמתיק לו קצת את הגלולה. אבל אל תיבני על יותר מזה כי את עלולה להתאכזב מאד ולהיפגע. תני לו זמן,מידי פעם תשאירי סימן שאת בקירבתו אבל אל תציקי ואל תידחקי בו.אם הוא יהיה מעוניין בך בטוח תדעי.

k e r e n m

New member
אירה יקירתי..

הנה את נותת לנו דוגמא למה קורה כשעובדים עם רגש(או עם דברים אחרים) במקום עם שכל.הבחור סיים קשר די ארוך מוחו וליבו עוד חושבים ורוצים את האקסית ואת? מה את עושה? הופכת להיות תחליף זול שכל מטרתו הוא לשכך את כאביו.ואז את עוד שואלת מה עושים? איך גורמים לכך שהוא יתעניין בך ולא רק בגופך.משימה קשה מאוד וכנראה בלתי אפשרית כל עוד הוא נמצא "במקום אחר".אם היית בחורה חכמה היית "עוזבת אותו לנפשו" ונותנת לו זמן להתאושש, אך שומרת על קשרי ידידות נטו ביניכם (כמובן שתומכת בו),ונותנת לו להתחיל להתקרב אלייך אבל לא באופן פיזי אלא באופן נפשי כך היה יכול להתפתח בסיס לקשר ביניכם. וברור שזה לא היה קורה "מהיום להיום" זה תהליך.כמובן שברגע שאת מערבת קטע פיזי איתו,את חושפת את עצמך לפגיעה לא קטנה. ואחרי שהוא יתאושש "וימצה" אותך הכל ייגמר ביניכם, כי שום בסיס לקשר אין ביניכם...וחבל. אז לטובתך עם כל הקושי תתחילי לערב קצת שכל במעשייך...

seeyou

New member
בחברות הזאת בינינו יש גם קשר אינטי

זה היה גם בתקופה שהוא היה בקשר של 4.5 שנים? קצת קשה לי להאמין שמקשר כזה תצמח "אהבה"...מבחינתו... "קשר אינטימי" אמור להיות הדובדבן שבקצפת במערכת יחסים מבוססת על "אהבה"....... או סתם ,החלפת נוזלים,טיפול עם מחטים הסינים.... יוסי Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics.

למעלה