דחוף ביותר..!!!

zoro3

New member
זה לא משנה

למה את מכורה משנה מה את רוצה לעשות עם ההתמכרות שלך את בטח רוצה לדעת על תופעות הלוואי של הכדור או משהו כזה אוליי תפרטי

בהמשך לבקשתי...עיזרו לי

קודם כול תודה!!! אני מכורה לאקסנגיס כדור להרגעת פאניקות...אני חייבת לציין שאין לי תופעות לוואי מהכדור...אבל עצם ההתמכרות...מפחידה אותי..אני לוקחת אותו...גם מבלי שארגיש חרדה.....משמע מקדימה תרופה למכה...כינראה שהפחד "שאולי זה יבוא"..גורם לי לקחת אותו ואז אני רגועה.עברתי סדנאות של דמיון מודרך..וביו פידבאק...אבל אני עדיין לוקחת.מקווה שמישהוא שעבר את זה יוכל לעזור לי...כי אני לא רוצה להיות כמו נרקומנית

zoro3

New member
תראי מניסיוני

היתה לי תקופה בחיים שהייתי משתמש כבד בקריסטל הבעייה של הסם הזה הוא תופאות לואי של פרנוית וחרדות ועם הזמן סבלתי מהתקפי חרדה הרופאים המליצו לי כדורי הרגעה מסוגים שונים כולל גם פסיכולוג הגעתי לצומת בחיים שלי שאמרתי לעצמי שאני לא מתחיל למלות את גופי בכל מיני כדורים כי אני יודע הוודאות מוחלטת וגמורה שהכדורים האלו יעשו לי נזק יותר חמור ולכן לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לעשות דברים מועילים לעצמי פיזית נפשית ורוחנית הפסקתי לעשן סיגריות התחלתי לשמור על אורח חיים ספורטיבי ובריא הרחבתי את שעות הפנאי שלי והרחבתי את המעגל החברתי שלי כתוצאה מכך התוכן בחיי התמלא התחיל להיות לי טוב התחלתי להאמין בעצמי התחלתי לחיות חיים שפוים ולא נתתי צאנס לפחדים שלי ולחרדות שלי להשתלט לי על החיים ולא נתתי להם סיבה לגרום לי לפחד שוב אני לא פרופסור או רופא אבל תעשי דבר ראשון משהו שפוי ותתחילי מזה שתזרקי לאלף עזאזל את הכדורים ותתחילי לחיות לא יודע מי את אבל את יותר חזקה מהפחדים שלך ומגיע לך לחיות חיים נורמטיבים אין תרופת פלא שורה תחתונה בשביל שתרגישי טוב את צריכה לעבוד קשה כל מה שאני יכול להגיד לך שזה שווה בהצלחה

../images/Emo93.gifתגובה מאוחרת.....אבל רלוונטית

איש יקר!!!! לצערי כול עניין המחשבים חדש אצלי ורק עכשו אני טיפה שולטת..קראתי בעיון את מה שכתבת ולרגע אהבתי אותך....שהיה לך ברור אני אדם חזק...אבל כינראה שהכדור חזק מימני..אני אישה מאוד רוחנית...ומבינה שכול הבעיות בעצם מתחילות מימני...אתה יודע מה אשמח לשוחח איתך,במידה ותירצה...כול טוב...ואני גם רוצה להרגיש כמוךךךךךךךךךךךךךךךךך.....

zoro3

New member
בכייף

אם יש לך מסנגר [email protected] אגב שמי זוהר כמו כן לכל חברי הפורום אם יש לכם מסנגר בכייף אשמח לדבר

../images/Emo24.gif ל...זורו3

[email protected] כבר אמרתי לך שאני לא אלופה במחשבים שלחתי הודעה אחת..ואני לא ממש יודעת אם קיבלת אותה...בכול מיקרה אשמח להיות איתך בקשר[אגב עדיף שתכניס אותי למסנג'ר שלך ואז תיפנה אלי...] אז זהוא סוף שבוע נעים.............ותודה ענקית זוהר!!!!!

ענווה ברוכה הבאאה!

מבינה אותך. אני התמכרתי לקורטיזון. לא יכולתי לנשום בלי והמנות גדלו וגדלו.... קיבלתי תרופה מחליפה ולאט לאט הורדתי מינון. היום אני על משאף אחד ביום. אם חשוב לך את תצליחי! אני מכירה את ה"אמונה" הזאת שאי אפשר בלי....

../images/Emo24.gif

צופיתי יקירה...שבוע טוב....לאט לאט אבל בטוח,אני יודעת ובטוחה שהיו לי כאן חברים שיראו לי מהי הדרך הנכונה...תודה על תגובתך.

zoro3

New member
היי ענווה

קצת חשבתי על התגובה שלך כל מה שעברת בחיים ובטח עברת מסלול לא קל את אומרת שאת אישה חזקה ושורדת ואני מסכים איתך אז מה את באה להגיד לי שכדור קטן כזה יותר חזק ממך? עכשיו יש ניגוד בתגובה שלך כי אם את אישה חזקה אז איך הכדור הזה יותר חזק ממך? רוצה להרגיש כמוני שהתחלתי לנער מעליי את הרחמיים העצמיים שניערתי מעליי את כל הדברים שאני כל הזמן דוחה למחר והתחלתי לעשות היום נכון הכל מתחיל ממך אבל לא נגמר בך את צריכה להאמין בוח גדול ממך שיכול להחזיר אותך למסלול תיקני בחיי היום יום שלך את לעצמך ואת לזולת ואת לסביבה אני מרגיש דרך הכתב שלך את הרצון העז לחיות ולהנות מהחיים ללא שום תלות את צריכה אומץ לשנות ואמץ לשנות מקבלים שנוגעים בפחד כי כנוגעים בפחד הוא נעלם בהרף עין אני איתך ואת במקום הנכון

ל..זורו 3 "ללא מילים"../images/Emo16.gif

היי זוהר..שבוע טוב..לא יודעת למה שמתי לך נר...כי זה מה שעשיתי ממש ברגע זה...אתה יודע אני מז'ה מחוברת לתאוריות שלך....אני אלופה בלייעץ לאחרים אני טובה לאחרים ולפעמים אני שוכחת את עצמי....כן לפעמים אני קצת מרחמת על עצמי..ואחרי זה כועסת[אגב כעסים כמעט לא קיימים בחיים]חוץ מאהבה...אז למה לפעמים? זה גובר עלי..בכדור הכול כך קטן הזה...שמשגע לי את החיים...אתה חושב שאולי אני אדם התמכרותי.???..שיו אני מקווה שאני לו מנג'סת לך בשאלות...מטרדניות!!!

zoro3

New member
את מתקדמת יפה ענווה

למקום שאליו אני רוצה להוביל אותך אמרנו שהכדור יותר חזק ממך נכון? אני יגלה לך סוד גם הוא יותר חזק ממני... אז מה עושים? תארי לך שאת הולכת מכות עם מישהו חזק מאוד מאוד ובכל פעם שאת רבה איתו את יוצאת חבולה מוכה ומושפלת ובכל פעם זה נהייה גרוע יותר אז מה עושים? פשוט מאוד נכנעים מרפים מוותרים אם את הולכת ברחוב ופתאום רואה את הגורילה הזה בא לקראתך מה את עושה בידיעה שאת הולכת לחטוף מכות כי הוא יותר חזק ממך עושה אחורה פנה והולכת מסביב אותו דבר אם הכדור את מפסיקה לריב איתו הוא יותר חזק ממך פשוט לא מתייחסת אליו מרפה כמובן שכל זה כרוך ברצון עז להפסיק להשתמש בו ברגע שהפסקת להשתמש בו את עוברת לרחוב אחר וכמו שאמרתי בהתחלה להרחיב את המעגל החברתי שלך לחפש דברים שפוים בחיים שלך לחזק את האמונה שלך בעצמך ובאלוהים וככה צעד צעד מתקדמים יום ועוד ים נהיים יומיים ופתאום מרגישים טוב מרגישים חופש

למעלה