דחוף!!!

lotan

New member
../images/Emo53.gif דחוף!!!

יש לי בעיה אני העברתי מאמר מאחד האתרים בנט ל WORD במטרה להפוף אותו למסמך WORD ואח"כ לשלוח אותו ב
. עשיתי את זה ע"י COPY ן PASTE וזה באמת עבר ל WORD אבל הבעיה היא שהמילים יצאו הפוך (משמאל לימין) ולא משנה מה עשיתי דבר לא עזר לי להפוך את זה בחזרה.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי במהירות האפשרית כי אני
A.S.A.P. חוץ מזה אמנון
ו
. שיהיה לכם המשך סופ"ש מהנה
LOTAN

חיים_K

New member
מספר אפשרויות

1. תחזור לאתר שממנו העתקת, תחליף Encoding ל Visual או Logical, בתקווה שבאחד מהם העברית תתהפך (אני מניח שהבעיה היא בעברית). לאחר מכן תעתיק ותדביק ב Word, לפי עקרון של הפוך על הפוך. 2. תעתיק קודם לתוכנה אחרת (למשל Notepad, Wordpad) בתקווה ששם זה לא יתהפך, ומשם תעתיק ל Word. 3.אם כל זה לא יעבוד, בהנחה שאתה יודע לכתוב מאקרו ב VBA, כתוב מאקרו שהופך (סורק כל מילה והופך את סדר האותיות). כתבתי אחד כזה בעבר אבל הוא לא לידי כרגע. אם אתה לא מסתדר אני יכול להעלות אותו בשבוע הבא. מקווה שעזרתי.

יש ל- WORD פתרון מובנה

מצא דרך כלים>התאמה אישית>כל הפקודות את הפקודה LTRRUN וגרור אותה לאחד הסרגלים שלך. צבע את הטקס שהעברת והוא הפוך והפעל את הפקודה דלעיל. פתרון נוסף: ישנה תוכנה בעברית והיא חינמית, כמדומני, שנקראת "הפוך על הפוך" ותפקידה לעשות מה שאתה צריך.

lotan

New member
../images/Emo51.gif לכלום על העזרה בייחוד

למרדכי שהפתרון שלו עזר , למרות שלקח לי כמה דקות טובות למצוא את הפקודה הזו אבל בסופו של דבר זה הישתלם.
LOTAN

לוטן חביבתי

א. תודה על הברכות... ב. ספרי לנו אם הבעיה נפתרה.. ג. ברוכה הבאה לפורום זה ואקווה שנראה אותך יותר מאשר חד פעמי... ד. אם הבעיה לא נפתרה אז מחר, יום ראשון , אשלח לך תוכנה שפותרת את העיניין...

למעלה