ננסה...
יש מתכון מוצלח ב"בישולה" לתפוחי אדמה עם אבקת מרק בצל... אני לא בטוחה שאני זוכרת כמויות, אבל הרעיון הוא לקחת כמה תפוחי אדמה (שטופים, עם קליפה), ולחתוך לריבועים די קטנים. לערבב חצי כוס שמן זית עם שלוש כפות של אבקת מרק בצל, ואת התערובת הזאת לערבב עם תפוחי האדמה - לשים הכל בשקית ולנער. הם ממליצים להשאיר את זה ככה שעתיים לספיגת הטעמים, אבל ממש לא חייבים. מוציאים מהשקית, שמים בתבנית בתנור עד שתפוחי האדמה מוכנים... לדעתי זה יוצא ממש טעים, וזה מאוד מאוד פשוט... (מקווה שלא פספסתי שום דבר, ושזה משהו שמתאים לכם...) ואגב, את יכולה לעשות חיפוש בפורום מתכונים... יש שם מבחר גדול...