דיבוב בקיובייס?

itayj4

New member
../images/Emo53.gif דיבוב בקיובייס?

צהריים טובים!
בעוד כמה שבועות אתחיל בפרוייקט דיבוב. יש לי אולפן קטן ובו נקליט דיבובים.
העניין הוא, שכשאני פותח ערוץ אודיו בקיובייס ומקליט בו, הוא שומר את הסאונד אוטומטית בקובץ WAV.
עכשיו- 1.אני מעוניין שהקיובייס יקליט לי את האודיו אוטומטית על AIF, איך מבצעים דבר כזה?
2. אני צריך לשמור כל רפליקה (קטע דיבור של דמות) בקובץ AIF אחר. אני יכול לעשות זאת על ידי לקיחה של קובץ הAIF ישירות מהתיקייה שבה קבעתי שהקיובייס אשמור את הסאונד. הבעיה מתחילה כאשר אני מקליט קטע בכמה טייקים. כלומר - אם יש לי קטע של הרבה טקסט והמדבב מתבלבל באמצע, ואני ממשיך להקליט מהקטע שהוא התחיל להתבלבל ולא מההתחלה. - כעת, הקיובייס ישמור את קטע הדיבור בשני קבצי אודיו שונים, דבר שאני לא רוצה שיקרה - מה אני עושה במקרה הזה?
3. יש דמויות שצריך להיות להן PITCH בצורה קבועה. האם יש דרך לגרום לערוץ לעשות פיטץ' אוטומטית לקטע אודיו - ושהקיובייס ישמור את אותו הקטע כבר עם פיטץ'?
4. אשמח לקבל עוד טיפים שיש לכם על דיבוב בקיובייס!
תודה רבה רבה, איתי.

אז

כל מה שרצית אפשרי פיטצ' ניתן לשינוי , ברגע שאתה לוחץ על הערוץ, למעלה במרכז מופיעים המון פרמטרים אחד מהם הוא הטון , אני כרגע לא זוכר בדיוק מה הכינוי המדוייק כי אני לא בבית , אבל אם לא תמצא תגיד לי ואני אסתכל בכל מקרה כל סיפרה למעלה מוסיפה חצי טון להכל , כל סיפרה למטה מורידה. AIF לדעתי אפשר להגדיר בהגדרות ההקלטה הסטנדרטיות , אם לא שם אז בהגדרות הכלליות באזור ההקלטה , שוב אם לא תמצא אז דווח לי וכשאגיע הביתה אמצא מיקום מדוייק את החיבור אתה יכול לעשות בעזרת ייצוא פשוט עם אקספורט , אבל לזכור ללחוץ גם על POOL כדי שזה גם ישאר ככה בתוך הפרוייקט בהצלחה

itayj4

New member
תודה רבה! אבל...

1. לא מצאתי מה שאתה מתכוון. 2.. כנ"ל - לא מצאתי. 3. אז זה הקטע שכנראה שרוב הקטעים שאני מקליט יוקלטו בשני טייקים, ואני לא מתכוון לעשות אקספורט כל שניה - לא יעיל ולא קומפקטי. יש דרך אחרת? 4. תוכל להסביר לי בכללי על POOL? סליחה על ההצפה, פשוט אני רק בינוני בקיובייס, ואני חייב את הדברים הללו.

אוקי אני בבית

פיץ - אתה לוחץ על הקובץ , למעלה מופיע מידע לגבי הקטע שלחת עליו , באחד מהם כתוב TRANSPOSE זה מה שאתה צריך , הוא בעיקרון על 0 , לחיצה על 1 תעלה בחצי טון , 2 טון וכן הלאה , תוסיף מינוס בהתחלה ויש חצי טון אחורה AIFF - אתה הולך לתפריט PROJECT שם ל PROJECT SETUP זה יפתח לך חלון שם אתה מחפש את הפונקציה RECORD FILE TYPE ושם תשנה למה שאתה צריך. לגבי הקטעים , אתה יכול לעשות את כולם בו זמנית , בסוף כל עבודה...יש פונקציה כזאת באקספורט , רק תלחץ על CHANNEL BATCH EXPORT וזה יתן לך אופציה לעשות לכל אחד בנפרד בו זמנית לגבי הPOOL בעיקרון אתה יכול להסתכל על זה כ"בריכת המידע" של הקיובייס , באקספורט יש לך אופציה להכניס את הייצוא לשם , ויש עוד אופציה להכניס את הייצוא פיזית גם לפרוייקט. מקווה שעזרתי , בהצלחה שיהיה ליל מנוחה....אני צריך את זה :)

למעלה