מעיין הקטנה
New member
../images/Emo53.gif דילמת בצק הסוכר שלי!
ובכן, ביקרתי היום לראשונה בחנות המקסימה, "4 שף". קניתי בצק סוכר, צבעי מאכל (ג'לי יש לציין, שהוא הסוג המומלץ לשימוש עם בצק סוכר)וחזרתי הבייתה שמחה ומוכנה לאפות!
אפיתי עוגת שיפון לבנה, הוצאתי את בצק הסוכר, לשתי אותו והוספתי לתוכו את צבע המאכל..אך אבוי, הבצק הפך דביק לחלוטין ובלתי ניתן לעיבוד..וכשניסיתי לעבור עליו עם מערוך הכל נדבר למערוך ולמשטח.. לא התייאשתי ניסיתי לקחת את העוגה ולמרוח עליה את הבצק הדביק והבעייתי למרות הכל, אך לצערי גם זה לא עבד..והעוגה הנחמדת שלי נהרסה אף היא..
האם מישהו יכול לתת הסבר לתופעה הבעייתית שנתקלתי בה? ואיך אפשר לפתור אותה ולעצב כייאות את בצק הסוכר? בתודה!
ובכן, ביקרתי היום לראשונה בחנות המקסימה, "4 שף". קניתי בצק סוכר, צבעי מאכל (ג'לי יש לציין, שהוא הסוג המומלץ לשימוש עם בצק סוכר)וחזרתי הבייתה שמחה ומוכנה לאפות!

