האם יש מה לשפר או איזה טיפ?

ענבר100

New member
../images/Emo53.gifהאם יש מה לשפר או איזה טיפ?

אז הנה הכלבלב שאני מכינה לאחותי למחר - יש טיפים איך לשפר לפני שאני חותכת?
 

niritka

New member
נראה מתוק מאוד ויפה לדעתי אין מה

לשפר ואל תחכי יותר מדי לחתוך זה מתייבש ועלול להישבר.
 

oisdvib

New member
רציתי לדעת מה הסיבה.............

שמציירים על פיסת בצק ומדביקים על העוגה לבין ציור על עוגה. למשל במקרה הזה - למה לא לצייר ישר על העוגה ?
 

ענבר100

New member
מבחינתי התשובה היא - לא לקחת סיכון

כלומר, עדיין לא התנסתי בציפוי עוגה ולכן חששתי מזה נורא והעדפתי לעבוד על חתיכה קטנה מאפשר לסכן את כל העוגה.
 

niritka

New member
יש כאלה שזה יותר קל להם כי זה כמו

לצייר על דף נייר. ויש כאלה כמוני למשל שחושבים שזה משדרג את העוגה וזה יפה יותר כמו בעוגה הזאת שצירפתי
 

ענבר100

New member
חתכתי וזה קצת נסדק למעלה - מה עושים

האם יש דרך לתן או פשוט לא לגעת? ועוד שאלה, כשמעבדים עכשיו את השאריות אפשר לעבוד אם עוד קורנפלור או שזה יהיה יותר מדי?
 

niritka

New member
תקחי קצת קורנפלור על האצבע ותנסי

להחליק כמו עם נייר שיוף, זה אמור לעזור. אפשר לעבד עם עוד קורנפלור רבל אם הבצק לא דביק אין צורך.
 

ענבר100

New member
תודה הרוב הסתדר עם הקורנפלור

ועוד שאלה - איפה לשמור את זה? במקרר או בחוץ בקופסא?
 
למעלה