האם יש שמן לטיפול בסבוריאה

סן פדרו

New member
../images/Emo53.gif האם יש שמן לטיפול בסבוריאה

או תמצית מסויימת שאפשר לרקוח כדי להיפטר מהטרדה הזאתי.
.

שלי133

New member
האם את סובלת לעיתים קרובות מדלקת

בשתן? ואיפוה נמצאת הסבוריאה? כל כמה זמן היא יוצאת? האםפ זה לפי עונות השנה או שקבוע? איך את מתארת את הסבוריאה? שלי

סן פדרו

New member
האמת שעד היום לא ידעתי בכלל

שזו סבוריאה ואני סובל לא סובלת
. האמת שאני לא סובל זה רק לא נראה יפה ומידי פעם מציק. הייתי אצל רופא משפחה אחרי שהייתי לחוץ ובטוח שנדבקתי באיזו מחלת מין
אבל הוא הרגיע אותי והפנה אותי לרופא עור שכמובן לוקח חודש וחצי להגיע אליו
. קראתי על זה מידע שזו בעיה בבלוטות החלב בגוף שמייצרות בעודף, אז באמת נרגעתי כי פעם זה הופיע לי בגב בצורת פרונקלים והרופא נתן לי כדורים וסבון אנטי בקטריאלי וזה עבר עכשיו. זה הופיע בשיפולי הבטן התחתונה באיזור המפשעה מעל קו החיבור של הפין. לא גרנדיוזי מ"ס פצעונים דומה למה שהיה בגב אבל בצורה מוקטנת. אני לא סובל מדלקות עד כמה שידוע לי, זו רק הפעם השניה שזה קורה לי, ועד כמה שזכור לי בא בעונה כלשהי. קראתי שזה מגיע ממתח ולחץ נפשיים או תזונה לקויה, והתזונה שלי מאוזנת לטובה.

שלי133

New member
היי ראשית סליחתי על הטעות ושנית:

עם מה שאתה מספר אכן נובעים מלחצים נפשיים הייתי מציעה לך תערובת: להורדת מתחים : תערובת למבער: 10 טיפות לבנדר 10 טיפות ברגמונט 10 טיפות ארז ב-10 cc לטיפול בסבוריאה: רק במקרה שהעור אכן מתקלף : 3פטשולי , 1ערער, 7לבנדר, מרווה מרושתת, 2לימון , 2אקליפטוס, 5גרניום. בסיס שמן שקדים בבקבוק 10 cc בהצלחה שלי

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifשלי133 ,רצוי להוסיף,,ששמן

אתרי ברגמוט,הינו פוטוטוקסין חזק ביותר, מבין ההדרים,לכן רצוי שהשימוש בשמן יהיה רק בשעות הערב,ולא באור-יום,שלא יגרום לפגמנטציה.

bflygirl

New member
WELCOME

מאד קשה לפתור בעיה של סבוריאה. ברפואה הטבעית משתמשים בקרם המכיל קנלדולה, חמאת שיאה ושמנים אתריים כמו גרניום, לבנדר וערער. יש סוגים שונים של סבוריאה רטובה או יבשה ואני ממליצה לך ללכת לקוסמטיקאית לאבחון. בנוסף לא הבנתי איפה בדיוק מתבטאת אצלך הסבוריאה? היא יכולה להיות בהרבה מקומות ולא כל סוג של שמן מתאים לאותו מקום למרות שמה שמומלץ בדר"כ הוא שמן קנלדולה אבל שוב זה תלוי איזה סוג של סבוריאה ואיפה היא נמצאת

סן פדרו

New member
תודה ושיהיה לכם שבוע נפלא../images/Emo39.gif

הסבוריאה יבשה מדובר ויזואלית בכמה פצעונים מעטים.

סן פדרו

New member
תקראי טוב את ההודעות שלי ../images/Emo3.gif

ואז תראי שציינתי 2 מקומות שזה הופיע אחד לפני המון זמן ואחד עכשיו אי אפשר לפספס
.

bflygirl

New member
הייתי ממליצה ללכת לקוסמטיקאית או

מטפל- הכי בטוח!

../images/Emo24.gifסאן פדרו,שמן צמחי ,קוקוס,,,,

במריחה יכול לעזור מעט בטיפול בסבוריאה. יום טוב.

למעלה