תאור קצר של התכנית
הרעיון שלו היה לטמפרר שוקולד ולצפות שני חצאי כדורים בשכבה דקה של שוקולד מטופרר. לשים במקפיא לרבע שעה ואז בגלל הטמפרור מקבלים שני חצאי כדור מבריקים ויפים משוקולד למילוי עם כל מה שרוצים. בשלב השני הוא ציפה עלי כרוב בחלק הפנימי, היכן שהעורקים בולטים לפי אותו הרעיון של הכדור וכנ"ל שם במקפיא, הוציא וקילף בזהירות את העלה מהחלק הדק שלו אל החלק התחתון העבה. ואז הוא קיבל עלים יפים של כרוב עם כל העורקים בולטים. הוא מילא את חצאי הכדור בגנאש שוקולד מריר, שכבת תותים ושכבת גנאש לבן וחיבר בחזרה לכדור שלם. ואז שם סביב הכדור את עלי הכרוב עד שהתקבלה צורת כרוב יפה משוקולד. באמת מקסים