היות ויש פה כמה דרומיים....

../images/Emo53.gif היות ויש פה כמה דרומיים....

קצת לא קשור לפורום - אני יודעת.. אבל חשבתי שכאן אולי תוכלו לעזור לי... אני כלה נואשת המחפשת מקומות יפים בתוך העיר באר-שבע או ממש בסמיכות לצילומי חוץ... כשאני אומרת יפים - אני מתכוונת מקומות שרואים קצת עתיקות (מימי התורכים/רומאים) ונוף מדברי... תודה מראש על רעיונות מקוריים.. אהה.. אגב, מדובר על עוד פחות משבוע. תודה

אלון 58

New member
../images/Emo32.gifיש גם יותר עתיקים...:

1.יש בבאר-שבע עצמה,ליד העיר-העתיקה,מקום שהמסורת מציגה כבאר אברהם,מימי התורכים והבריטים יש כמה בנינים בעיר העתיקה,ומעט מחוץ לה יש את הגשר וסוללת מסילת-הברזל התורכית מעל נחל באר-שבע. 2.שילוב של מדבר ועתיקות את יכולה למצוא בתל-ערד,אולי את רוצה לתאם ביקור משותף בתל-ערד?הבת שלי ביקשה שנמצא הזדמנות לקחת אותה לשם,כי המקום הוזכר לה בבית-הספר בשיעור היסטוריה,והיא רוצה לראות זאת מקרוב,אם זה יוכל להתאים לך,נוכל לתאם סיור שם,וכמובן גם אני ארצה לצלם שם
. 3.עוד יותר דרומה יש את עתיקות עבדת,ובסמוך אתר הטבע עין-עבדת. 4.מזרחית לדימונה יש את ממשית,אתר עתיקות מדברי שבחגים מסוימים נערכים שם בזארים וארועים שונים.

אלון - תודה

ראשית רציתי להודות לך על ההזמנה לביקור בתל-ערד... ואשמח לתאם ביקור משותף באתר רצוי עם הילדים ואולי יהיו עוד חברים בפורום שירצו להצטרף.... (רמז רמז.... רעיון מקסים להביא גם כמה מטעמים מבית אמא... או איזה פריז'ה מבית אבא...) נשמע כמו אחלה רעיון לבילוי של שבת... (רק לא הקרובה) האתרים לצילום שאני מחפשת חייבים להיות בתוך באר-שבע עקב מגבלות שהציב הצלם - שלא לצאת משטח ב"ש (שגורר אחריו "קנס" של 100$) תודה על הטיפ על באר-אברהם... אני אתן קפיצה לבדוק את המקום.

Joy107

New member
אני צפונית

ככה שלא יכולה לעזור עם אתרים, אבל ניסית אולי בפורום חתונות? מזל טוב

marcenav

New member
היי JOY התעגעתי אלייך

הרבה זמן שאת נכנסת לפה יווו עוד מעט אני טסה לארגנטינה המשיך להתכתב מבואנוס איירס כיהיה לי זמן

אלון 58

New member
לא ידעתי שמדובר בצלם שכיר...,../images/Emo32.gif

אז בואי "נריץ" באופן עצמאי מפגשון בתל-ערד בשבת כלשהי,מחרתיים גם אצלי זה בלתי אפשרי,אבל בשבת שאחריה,ה-17/03/2007,יש סיכוי שיכולה להיות מתאימה,בדקי אצלך וחזרי אלי,
.

למעלה