היי, אני צריך עזרה

דודי ק

New member
../images/Emo53.gifהיי, אני צריך עזרה

שלום קודם כל אחלה פורום! אני דייג מתחיל יש לי בעקרון חכה עם רולר אני גם רוצה לקנות בוס. אני מתכוון לדוג ביפו רוב הזמן אז איזה בוס ממולץ במחיר סביר (בעיות תקציב) ומה אני צריך עוד מצופים משקולות קרסים חוטים פתיונות ואיזה סוג? תודה רבה!

ohad היחיד

New member
טוב ,ראשית ברוך הבא

לגבי החכה אני ממליץ שתקנה אצל ביפו או בכל חנות טובה וזולה.(תסתכל ברשימת החנויות-יש גם הנחות,לא כולנו מיליונרים...) בוס כדי לדוג לרוב ביפו אני מציע לך לבנות או לקנות בולונז כלומר זה בוס שאורכו יהיה רצוי מ-6-7 מטר ויש עליו טבעות קטנות ורולר קטן וקל. בוס פיברגלאס הכי פשוט שיש וטבעות עם שני זנבות ורולר פשוט וקטן הכל בערך 140 גג.אבל כדי לדוג עם בולונז אתה צריך ניסיון בדייג ברולר וניסיון בדייג בבוס אז לשיקולך... שאני ממליץ לך על בולונז זה בגלל שאתה יכול לדוג איתו רחוק מהחוף וגם קרוב כמו בוס רגיל זה היתרון שיש בדייג זה. לגבי כל הפירות כלומר מצופים ,משקולות,קרסים וכו´ תקנה חוט 20 או 25 מ"מ עולה בערך 10 ש"ח למאה מטר ולגבי הקרסים תקנה חבילות קרסים מס" 10 ו-12 תקנה בעיקר מס" 10 אם אתה יודע לקשור קרסים בלי חור לחוט 20 מ"מ אז יותר טוב ...עולה בערך 5 ש"ח חבילה של 10 קרסים מוכנות וקשורות כבר לחוט...לגבי המצופים אתה יכול להכין תסתכל במאמרים או שתפנה אליי במסר פרטי ואני יסביר לך ,אני מכין לבד...זה יוצא אחלה או שתפנה ללייזר-אחלה בן אדם הוא לימד אותי לעשות... לגבי הפיתיונות אני מציע לך לדוג עם בצק-זה הכי זול טוב והכי מתאים לדייג זה,תסתכל גם כן במאמרים ותראה מתכונים או שתפנה אליי בפרטי. טיפ קטן אם אתה הולך לדוג קח איתך הרבה הרבה לחם לרסס כלומר להכניס את הלחם לדלי עם מים ולסחוט אותו ולמעוך אותו ואז לזרוק אותו למים ואז הדגים יבואו לאיזור שלך ותתפוס אותם ... ראה את ההודעה שלי על דו"ח דייג שאני ולייזר דגנו זרקנו לחם ותראה מה השלל... יש מלא דברים לדייג ושלא ירמו אותך עם תילך שהמוכר יכניס לך ל"סל" שלך דברים לא שצריך כמו זרזרות וכל החרטות... אגב תרשום לי מה התקציב אולי אני יכול להמליץ לך על הדגמי חכות טובות שיחזיקו לך יותר זמן ויותר תהנה מהם אני מציע לך להתחיל עם בוס או בולונז פיברגלאס אל סתם תקנה קרבון זה סתם יקר ולא חבל לשבור אותו או להרוס,הרי לא קונים למישהו יגאור לפני שהוא יודע לנסוע על אוטו... אתה מאיזור ת""א? אם כן ניפגש לאיזה דייג... אז מקווה שהבנת את תמצית העניין יש עולם ומלואו אחר הדייג ...

דודי ק

New member
תודה רבה רבה!

עזרת לי מאוד! תכלס תקציב אין לי ממש כי אני מרושש לאללה אני קנתי קצת אצל ארמנדו הוא המליץ לי על בוס 6 מ´ יש לי כבר חכה עם רולר אני רוצה בוס לדוג קרוב גם קראתי אל המאמרים על המצופים ועל הבצק אגב ארמנדו נחשב זול? ואיזה דגים אפשר לתפוס ביפו? ליד השובר תודה בנאדם!

ohad היחיד

New member
קראת אבל הבנת ?

סתם תראה ארמנדו זה ה"חנות" של יפו כולם מכירים אותה ויצא לי להיכנס פעם פעמיים חנות קטנה ונחמדה מאוד... תראה אני מציע לך או לקנות אצל ארמנדו או כל מקום אחר שיהיו נחמדים וסבלניים... ביפו אפשר לתפוס לכיוון המרינה בורים ובננות וכל הירקות תנסה לחם צף עם הרולר קח 5-10 רקסים תקשור לגומי כמו של תחתונים ותלפלף את הגומי בלחם או בפיתה ואז הבורים ושאר הדגים כמו כן השפיץ דג אחלה... יתנפלו על הלחם ויתפסו. ליד השובר אפשר לתפוס קרסים וכו´ עם בצק פיתה ... תראה בעיקרון אני לא מת על הדייג ביפו,א.) כי זה מזוהם מכל הסירות ב.)לפעמים אין מקום ויש ים של אנשים יותר מדגים. אני דג בגן צרלס קלור עם אתה מכיר ? זה יוצא ליד הדולפינריום... יש שם אחלה של דייג אתה מעוניין לבוא אני שמה כל יום שבת בבוקר ככה ב-7 אני בא לרוב עם אליעזר (לייזר-כדי לך להכיר אותו... בן אדם זהב) מקווה שעזרתי ואם תרצה עוד מידע על הגן תבקש ....

למעלה