היי חברים

גאיה26

New member
../images/Emo53.gifהיי חברים

רציתי לשתף אותכם במשהוא שעובר עליי אני בחורה בת 26 ואני יוצאת עם גבר כבר 5 שנים ואנחנו מטורפים אחד על השני אבל לא יכולים להיות יחד אנחנו חייבים להיפרד והיום גמרתי איתו סופית אני לא יודעת איך לעבור את המשבר הזה ומאוד קשה לי כי אני אוהבת אותו מאוד מאוד ולא רוצה שזה יגמר אבל לא תמיד בחיים אנחנו מקבלים מה שאנחנו רוצים תעזרו לי לעבור את המשבר הזה בבקשה

gaga28

New member
היי גאיה

קודם כל ברכות על הפרידה... קשר שנמשך 5 שנים הוא בטוח קשר דביק וסתמי ואת אומרת בעצמך שאת לא רוצה לחיות איתו יותר אז חותכים וזה,אל תצטערי,סוף העולם זה לא! חפשי לך מישהו חדש,שיכניס לך קצת טעם חדש אחרי קשר שבלוני וסתמי,אני שוב אומר סתמי כי לאחר 5 שנים זאת לא אהבה,זה הרגל(הייתי אומר מגונה אפילו) אז בהצלחה מתוקה...ותצרפי תמונה שלך

גאיה26

New member
היי גאגא

שמחתי לקרוא את התגובה שלך אבל אני חייבת להסביר לך שהקשר שלנו לא היה סתמי בכלל בחמש השנים האלו כל יום אהבנו יותר ויותר אנחנו עוד לא נשואים ואפילו לא חושבים על זה אז אי אפשר להגיד שהקשר כבר סתמי אנחנו מאוהבים בטרוףולא יכולים להיפרד אבל המצב לא מאפשר לנו להיות ביחד הייתי שמחה לצרף תמונה אבל אין לי במחשב שלי תמונה

gaga28

New member
../images/Emo62.gifאו קיי

את במצב מתוסבך אין ספק בכך! מקווה שתגיעי לכלל החלטה... אוהבת/לא/אוהבת מחזיק לך אצבעות תסתכלי טוב טוב על הקבצים שאני שולח gaga28

Hector M

New member
מה שלא הורג מחשל

ספורך עצוב ונוגע ללב. צר לי לשמוע על הפרידה הקשה הזאת. לא רוצה לחטט יותר מדי אך סתם סקרן אותי למה הכוונה שהמצב לא מאפשר לכם להיות ביחד? מה מונע מכם להשאר ביחד? האם זה עקב בעיות טכניות כמו שהוא אמור לנסוע לחו"ל או שאתם לא מתאימים לחיות ביחד? בכל מקרה,זה קשה מאוד נפשית ואני מקווה שיש לך חברים או משפחה לספק לך תמיכה ועזרה במשבר האת עוברת. ומה שנותר לי לאחל לך זה שעם הזמן תמצאי אהבה אמיתית,כזאת שיכולה להתממש או שאולי בסופו של דבר דברים יסתדרו לך עם הגבר שאת אוהבת...

למעלה