הי בנות שאלה לי אליכן

../images/Emo53.gif הי בנות שאלה לי אליכן

אני משתתפת פה בפורום אבל החלטתי לשמור לרגע על אנונימיות כי אני לא ממש רוצה לפרסם את הדברים האינטימיים ביני לבין בעלי. בכל מקרה מאז הלידה (שזה כבר מספר חודשים לא קטן) שכבנו אולי 3 פעמים. בלידה היו לי תפרים והחדירה ממש כואבת לי עד כדי חוסר יכולת לקיים יחסי מין מלאים. זה כמובן גם מוריד ברמה דרמאטית מהחשק להתחיל בכלל. מצד שני מאד חסרה לי האינטימיות שבמין. אז אנחנו עושים דברים אחרים מדי פעם אבל זה לא אותו דבר
כמה זמן נראה לכן זה נורמאלי שהאזור יכאב ביחסי מין? (ורק ביחסי מין אחרת אני ממש לא מרגישה כאב) האם יש מה לעשות מבחינה רפואית אם זה לא עובר? אני לא בטוחה אם חוסר החשק הוא בגלל הפחד מכאב או שזה קטע הורמונאלי בקיצור אם יש לכן תובנות אני אשמח

lulyK

New member
אני בטוחה שיש מה לעשות,

אבל חשוב ללכת לרופאה שהיא גם בן אדם

שיפסלה

New member
לי נשמע שאת סובלת

מפחד של כאב. כלומר, זו לא בעיה פיזית אלא נפשית. אני חושבת שלזה צריך טיפול. תפני לרופאה שמבינה עניין (אני אומרת רופאה כי נראה לי שהיא תבין טוב יותר מרופא) ואם צריך הפניה למישהו אחר, היא כבר תמליץ לך מה לעשות. האזור אמור להסתדר במהלך 6 השבועות הראשונים שאחרי הלידה. כלומר, כבר מזמן היית אמורה לחזור לשיגרה

לא מדויק

למה לפסוק מיד שמדובר בענין נפשי? החלמה של ששה שבועות - אם את בת מזל. אני במשך שלושה חודשים לא הצלחתי. זה פשוט כאב. לאט לאט הכאב נחלש, והיום יש לו שרידים מדי פעם, אבל לא כאלה שמונעים את הענין לחלוטין. מקוה שתחלימי במהירה!

lulyK

New member
שיפסלה, מעט מאד נשים שאני מכירה

חזרו לשגרה אחרי 6 שבועות. גם אם לא היה להן חתך. מסכימה אתך לגבי הרופאה - בין אם הכאב הוא פיזי או נפשי או שניהם -יהיה פתרון אם תהיה התייחסות אמפתית ורצינית (ולא "זה בראש שלך" או תשובת הניתוח הרגילה).

שיפסלה

New member
אני מסכימה ש-6 שבועות

זה מעט כדי לחזור לשיגרה אבל נימוס כתבה שעבר כבר מספר לא קטן של חודשים מאז הלידה ולכן הנחתי שעברו מספר חודשים ולא חודש וחצי. ומאחר שכתבה שהכל תקין פיזית, אז הנחתי שאולי יש לנימוס חשש ומתח נפשי (למשל כתוצאה מלידה קשה) שמונע את ההנאה הפיזית. יתכן שההנחה שלי שגויה. כי נימוס לא כתבה פרטים נוספים כמו כמה זמן היא אחרי הלידה, כדי שנוכל לומר אם זה נשמע תקין או לא. ואם ההנחה שלי שגוייה, אני מתנצלת
. לבעיה כמו יובש, ג'ל לחות כמו ה-K-Y עוזר מאוד (
). אני רוצה להאמין שאחרי 4-5 חודשים מהלידה כבר אפשר להתחיל ליהנות בלי לסבול. נימוס, דרך אגב, ישנם גם פורומים בהם עונים רופאים כמו doctors.co.il ועוד כמה פורומים כאן בתפוז. אולי כדאי שתשאלי גם שם.

lulyK

New member
אצלי בכל אופן

אחרי 4 חודשים היה אפשר ליהנות בלי לסבול רק אם לא היתה חדירה......

cati3

New member
את יכולה לנסות

להשתמש בשני מוצרים שנועדו להוסיף לחות לאיזור אני יודעת, עקב שימוש בהם בגלל בעיה דומה, שהם אכן עוזרים: האחד נקרא: k-y jelly והשני: Durex play ניתן לרכוש אותם בכל בית מרקחת והם אינם יקרים. שווה לנסות אני מאמינה שעם הזמן וככל שמתמידים העניין יסתדר אם את ממש סובלת אז בכל מקרה לא מזיק לקבל חוו"ד רפואית מרופא/ת נשים אני יודעת שכעבור כ- 6 שבועות לאחר הלידה מומלץ לעבור בדיקה פנימית אצל רופא נשים כדי לוודא שהכל תקין שם. כשהייתי אצלה הבדיקה ממש לא היתה נעימה (ואז הבנתי מה מחכה לי...), בכל אופן היא הרגיעה אותי ואמרה שבהתחלה זה לא נעים ויש תחושה שהכל הולך להיקרע ושל לחץ אבל עם הזמן זה אמור לעבור, היא לא אמרה כמה זמן, אבל היא הוסיפה שאם זה לא עובר והכאב נראה לי חריג , אז לחזור אליה.

sarush

New member
יובש יובש יובש

(אני נדחפת מפורום אחר... אני כבר שנתיים פלוס אחרי לידה ומקווה שמותר לי להדחף...
). מלבד העובדה שלוקח הרבה זמן עד שמפסיקים להרגיש את התפרים (אני "נרפאתי" לחלוטין מהכאב רק אחרי ארבעה חמישה חודשים), אני חושבת שתוספת מלאכותית של לחות כמו שהומלץ לך פה תעזור לך להפליא. מנסיון - יובש יכול להרוס כל חלקה טובה. זה לא לנצח - אבל זה בהחלט יכול לעזור לתקופה של עד כשנה לאחר הלידה. תנסי, מה יש לך להפסיד? (חוצמזה יכול להיות שאת באמת בלחץ וגם זה לא מוסיף לכיף...על זה יש לי רק לומר שזה יעבור).

הי בנות תודה על התשובות ../images/Emo24.gif

אז קודם כל הלידה דווקא הייתה קלה ולא קשה. בפעם האחרונה שקיימנו בה יחסים בכלל שכחתי בלהט הרגע מזה שיש סיכוי שיכאב לי אבל אז בעלי נהיה ברגע החדירה מאד מאד עדין ואז חשבתי "הממ למה?" ואז נזכרתי... ואז כאב בטירוף...אז אני לא יודעת אם זה באמת פסיכוסומטי או אמיתי... בכל מקרה אני אנסה את שיטת הג'לים למיניהם וראיתי בהודעה למטה שאני לא לבד...אני 7 חודשים אחרי לידה דרך אגב. ושוב תודה

nubi

New member
גם אני שבעה חודשים

אחרי לידה. משום מה אני מרגישה שהאיזור קצת התרחב. אם משהו טוב קרה בלידה אז זה זה. לפני הלידה יחסי מין היו לי סיוט-כאבים נוראיים ועכשיו ממש לא. אבל! אחרי הכל אני מרגישה באיזור הצלקת לחץ. לפעמים זה עובר אחרי כמה ימים. משיחות עם נשים מבוגרות יותר, הן טוענות שהצלקת של הלידה הראשונה תמיד נשארת. תנסו באמת עם ג'ל והמון המון המון סבלנות.

אדר שלי

New member
../images/Emo41.gifמנצל"שת לשאלה בעניין../images/Emo41.gif

מתי מורחים את הג'ל הזה? ממש לפני החדירה?

שיפסלה

New member
לא חייבים ממש לפני

אפשר למרוח כשאתם מתכוננים ללכת למיטה הרעיון הוא ללחלח את האזור הג'ל לא נספג כ"כ מהר בגוף (אם בכלל) כך שאני חושבת שגם אחרי שעה הוא עדיין אפקטיבי.

lulyK

New member
מתי שמרגיש לכם נוח,

לדעתי כמה שיותר קרוב לזמן אמת - יותר עדיף (וחשוב לזכור - זה ג'ל על בסיס מים, אז אם את מרגישה שהוא התייבש, תרטיבי את האיזור במים ולא בעוד חומר)

dorlim

New member
כמו שאת יכולה לראות בשרשור של מאזלו

להרבה בנות כואב גם הרבההההה אחרי הלידה (מה לעשות ואני לצערי בינהן
)

למעלה