הי לכולם

../images/Emo53.gif הי לכולם

אחותי צילמה את הבונבוניירה שלי ועל המצלמה נראה שהתמונות מהממות א-ב-ל כשהעברתי למחשב-
אשמח אם תוכלו לעזור לי! (ניסיתי קצת בעצמי ללא הצלחה) בעקרון- אם זה יחסית פשוט, אשמח אם תסבירו לי איך (יש לי פוטושופ) ואעשה את כולן (יש בערך 40 תמונות...) היה לי קשה לבחור רק 1, אז בחרתי 4, מקווה שזה לא חצוף מדי
תודה

NLO

New member
אכן בונבוניירה../images/Emo49.gif

אבל לא הבנתי לאיזה כתמים התכוונת. הנקודות הקטנטנות שמכסות את כל התמונה? לדעתי זה יותר קשור לאיכות המצלמה \ פלאפון. מה שכן, אפשר לנסות לסדר את הצבעים קצת עם הפוטושופ, אם זה עוזר לך.

בפורום צילום אמרו לי

שזה נגרם מISO גבוה מדי (לא ממש אומר לי משהו
) כשמסתכלים על התמונה בגדול רואים שיש ממש קווים צהובים על כולה, אבל בגלל שאלו קווים ולא הפרעה 'אחידה' בצבע, אם משנים רק את הצבעים זה עדיין נשאר. בכל מקרה, אשמח לכל שיפור בתמונות לפני שאשלח אותן להדפסה, וכאמור, אם זה פשוט אשמח להדרכה קצרה בכדי שאוכל לעשות את אותו הדבר לשאר התמונות שבסט. שוב תודה.

NLO

New member
הם הצלמים, הם בטח מבינים בזה יותר ממני.

מה שאני עשיתי לתמונה, במידה ותירצי לעשות זאת לשאר: Image>Adjustments>Auto Color Image>Adjustments>Auto Levels Image>Adjustments>Auto contrast

על כולן יש

כתמים צהובים.... זה לא עוזר לשנות את החשיפה/צבע כי זה לא אחיד אלא מעין דוגמא בצהוב על התמונה. רואים את זה הכי ברור בתמונה ה1... השאלה אם אפשר "להחליק" את זה

למעלה