המחשב שלי עבר פירמוט

*זינה*

New member
../images/Emo53.gifהמחשב שלי עבר פירמוט../images/Emo53.gif

בעקבות השתלטות עויינת של וירוס המחשב שלי עבר ניתוח הנקרא בפינו: "פירמוט". עכשיו - הוירוס לא היה רחמן במיוחד והשתלט לי על חלק נכבד מספריית זינה האהובה שלי, ושיעבד אל כוחותיו המון, ואני מתכוונת ה-מ-ו-ן תמונות משם... כמו כן הוא גם השתלט לי על חלק גדול מ - 600 השירים שהיו לי במחשב. בקיצור - הוירוס נדבק אצלי לכמה אלפי קבצים שכל מה שנותר לעשות בהם הוא להזיל דמעה ולהגיד להם ביי ביי...
ולכן - אני מאד מאד אעריך את זה אם תשימו פה כל מה שיש לכם - תמונות, קישורים, אתרים נבחרים, הכל.
אהה ואייסיקיו!! אין לי רשימה... ז"א - אני קיימת אצלכם אבל אתם לא קיימים אצלי... אז לכל המעוניין - אני אשמח אם תעשו לי הכרה עם האייסיקיו שלכם.
תודה מראש!!

xena son

New member
וואו!!!

אני מבין אותך קרה אותו דבר לפני 5 שנים היה לי 3000 תמונות של זינה וגבריאל ומלא וקבצים פיספוסים שירים הרבה דברים בקיצור אז היה וירוס והכל נמחק הכל לא נישאר כלום כל המחשב שלי נמחק בקיצור הייתי בדיכי איזה שנתיים ועכשיו יש יותר מ7000 תמונות של זינה כל השחקנים שירים סרטונים הכל ואפילו יותר אז בקיצור אני מבין אותך עם את רוצה עם יש לך אי סי קיו אני ישלח לך תמונות ודברים עם את רוצה כמובן אז תעני לי ביייי!!!!!.

*זינה*

New member
זה הדבר הכי מבאס בעולם!!!

מה גם שזאת לא הפעם הראשונה!! לפחות בפעם הראשונה עשיתי כיסוי כמו שצריך והרווחתי מזה עשרה דיסקים צרובים מלאים בתמונות ויש גם אחד או שניים מיוחדים לסרטונים של מעריצים...
אבל עכשיו - הוא פשוט תקף! הכל הלך, פיניטו!!
לא פייר... פליז אני מבקשת שוב עזרה מכולם? אני חייבת לאושש את המחשב הוא לא חי בלי זינה!!

ענבר1

New member
זה הכי נורא שיש......

אם את צריכה אין לי בעיה לשלוח לך כול מיני דברים.... הייתי במצב שלך לפני יותר משנה.... דברים שאוספים במשך חודשים נמחקים בשניות....

shiri_b

New member
כנ"ל אם את רוצה אני אשלח

לך תמונות ודברים אין בעיה.

gabrielle

New member
חמודההההההההה

איזה באסה אני המומה....
זה קרה גם לי, בדיוק בדיוק, אותה הדבר- הוירוסים האלה בני זונות!!!
את לא צריכה בכלל לבקש... מבטיחה לך שכולנו פה נחזיר לך את המחשב שלך ומהר
אני אשלח לך מה שתרצי, באיי סי קיו, אוקיי?
ואו יש לי רעיון מעולה... אני יכולה לשלוח לך דיסק שצרבו לי עם הרבה תמונות... ( בדואר )... טוב נדבר על זה כבר ביחידות
שלך, גבי

vampire1

New member
לא רוצה להיות מגעיל

אבל תעשו גיבויים לחומר שיש לכם וככה הוא לא ילך לאיבוד.

*זינה*

New member
מה אתה אומר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כנראה שלא קראת את ההודעה שלי... אז בשבילך אני אחזור - היה לי וירוס במחשב!!! אתה יודע מה זה וירוס? זה דבר כזה שנטפל לקבצים והופך אותם לשניים עשר קילובייט כל אחד ואי אפשר להחיות אותם!!! אני לא עד כדיי כך מטומטמת כבר אמרתי שבפעם הראשונה שפירמטתי עשיתי גיבוי!
תודה לכל מי שמוכן לעזור, תבורכו...

למעלה