הסתבכתי קצת...

נועם m

New member
../images/Emo53.gif הסתבכתי קצת...

אז הכרתי מישהו בפורום כמה השתפכויות נפש מתחילות במשפט הזה? התחלנו לדבר במסרים, והיה נחמד. הוא אמר שהוא היה רוצה להכיר אותי טוב יותר ודברנו אתמול פעם ראשונה באייסיקיו. בסוף שיחת קשקושים רגילה הוא שאל אם יש לי פלאפון, עניתי לו שכן אבל שאני לא נותנת את המספר בינתיים... כי אני חששנית בצורה מטורפת, ורק לעבור לדבר איתו באייסי הכניס אותי לפאניקה קלה... (את זה לא אמרתי לו...) גיליתי את ה"עולם המופלא" של האינטרנט לא מזמן, ולכן אני לגמרי חדשה בהיכרויות בתחום הזה. אני לא מבינה- כשאני עוברת לדבר עם מישהו כי הוא "היה רוצה להכיר אותי יותר טוב", ומבקש את המספר שלי, זה אומר מה שזה אומר בדרך כלל? אם הכרתי מישהו באינטרנט או הכרתי מישהו בפאב, ל"מה המספר שלך" יש את אותה משמעות? (אני מבינה שהשאלה עשוייה להראות דבילית ומטופשת... אבל מבחינת הבנה של הלכות האיטרנט גם לסבתא שלי יש יותר מזל...) חשוב לי להדגיש שהוא נשמע נחמד, ומעניין, אבל ממש קשה לי עם הקטע של להכיר מישהו באינטרנט... אמנם אנחנו בפועל גרים 10 דקות אחד מהשניה אבל בכל זאת... והיה לי ממש קשה להסכים לתת לו פרטים מזהים על עצמי... לא יודעת למה דווקא פה אני כל כך סגורה ומפוחדת. כשאני מכירה מישהו ב"חיים" יש לי פחות בעיה עם הקטע של "לחשוף את עצמי" או לתת את המספר... אני מרגישה שזה הולך מהר מדי, ואני לא מבינה למה אני מרגישה ככה. באמת הייתי רוצה להכיר אותו... ואני לא ממש קולטת כנראה לאן, או אם בכלל, הוא חותר...

yulinka

New member
אין חוקים

היחיד שיכול להגיד לך למה הוא התכוון כשביקש את הטלפון שלך זה אותו בחור עצמו אם לא נוח לך להיחשף בינתיים או בכלל את יכולה להגיד לו אם הוא ימשיך להלחיץ אותך בעניין בטלפון ממליצה לך להמשיך הלאה<לא איתו:)> ... אם כן בא לך לדבר איתו ואת לא רוצה לתת לו את המספר שלך..בקשי ממנו את המספר שלו והתקשרי...רצוי לבזק:) אם בסוף הסיפור יגיע לפגישה...תעשי לעצמך טובה ותפגשי אותו במקום ציבורי והסיבה שאת סגורה ומפחודת היא שאת לא באמת מכירה אותו ...בניגוד למישהו שפוגשים לא באינטרנט

Cobe Anan

New member
ובשביל הרגשת הביטחון...

ניתן לעשות מפגש של `חבר`ה`- כמה חברים שלך, כמה חברים שלו, מקום נחמד לשבת בו.. זה יאפשר לשניכם להרגיש בטוחים גם פיזית וגם רגשית.

נועם m

New member
חייבת לחלוק את זה עם מישהו...

אמאל'ה!! דיברתי איתו שוב באייסי, הוא היה ממש נחמד, אז החלטתי "למה לא, ניתן לו את הטלפון"... טעות פטאלית. הרגשתי כאילו אני מדברת עם שרק! איך בן אדם יכול להשמע לחלוטין נורמלי ומשעשע באייסיקיו, כשבפועל הוא נעל?! איזו זוועה! והקטע הוא שאני יודעת שאם זה היה פנים אל פנים, זה מישהו שהייתי מנפנפת תוך שניה. לא מתוך ביצ'יות- פשוט, נעליים זה לא ממש הטיפוס שלי... אז עכשיו אני צריכה למצוא דרך לגמור את זה באלגנטיות. (בתקווה שהוא לא יחליט משום מה להכנס פתאום דווקא לפורום הזה, ולראות את ההודעה
) לא נורא. חוויה משעשעת לרזומה. אבל למדתי את הלקח- אין שום קשר בין אינטרנט לעולם האמיתי...

Zoharrr

New member
יש הרבה קשר בין מציאות לאינטרנט

פשוט נפלת על נעל... ויש גם כאלו... לי משום מה יצא ליפול רק על אנשים מדהימים,אחד אחד. חוצמיזה שכן,יש אנשים ששונים בעולם האמיתי אבל יש כאלו שהם בידיוק אותו הדבר,או הרבה יותר טובים...

נועם m

New member
הוא לא היה מניאק, פשוט...

הוא היה גבר טיפוסי והיא הייתה אישה טיפוסית

dyns

New member
חוקי אינטרנט!! - נרכשו ע"י נסיון מר

א. לפני הכל - תמונה... לא עוברים אפילו למסנג'ר בלי תמונה.... אני נכוותי מספיק פעמים... בחורות שהיו שנונות מגניבות ומצחיקות התגלו כבחורות שאני לא נמשך אליהן (בלשון המעטה!!!!), חבל לך ליצור רגשות ואז לגלות שיצרת אותן אל הדמיונות שלך ולא אל אדם אמיתי.. ב. אם את אוהבת את התמונה, כמה שיותר מהר לעבור לפגישה של פנים אל פנים ולהתקשקש כמה שפחות בטלפונים ומסנג'ר...אנשים שיודעים להתבטא טוב במדיה יכולים להתגלות כקמצנים מגעלים או סתם מעצבנים.. כמה שיותר מהר לעבור לפסים מעשיים - אם כן,כן..לא,לא... ככה תמנעי לעצמך הרבה עוגמת נפש ותסבוכים.

למעלה