הפטיבל פשוט

../images/Emo53.gifהפטיבל פשוט

שלום לכולם הייתי בפסטיבל באשרם אף פעם לא חוויתי כל כך הרבה כמו שחויתי שם אני מאוד מעוניין לקחת חלק ולהשתתף בקהילה שלכם על מת למצא אהבה וגם בת זוג נא אמרו לי בבקשה מה עלי לעשות בכדי להפגש למפגשים הבאים אותם אתם עורכים כרגע אני לומד ללכת בערום בפסטיבל לא הודתי את מכנסי אך לאט לאט....

bellyboy

New member
אז רגע?!

לא הורדת את המכנסיים אבל אתה מת למצוא אהבה?חושב שתוכל למצוא אותה כאן? אתה מעוניין בחברה נטוריסטית? אהבתי את ההערה לומד ללכת בערום ,עצה שלי פשוט תוריד את המכנסיים ותראה כמה זה קל! כל שעלייך לעשות הוא ליהיות קשוב לקרוא הודעות בשלושת הפורומים(שניים בהייד פארק -של אורן וגיורא) ולכתוב מייל לעמותה ואולי להצטרף אפילו,או לפחות שיצרפו אותך לרשימת התפוצה שלהם. בכל שבת יש נו מפגש בחוף נווה מדבר אשר בים המלח,ובשישי יש מפגש בגעש...

אהלן

נכון את צודק אבל עדיין קשה לי לא פשוט ותאמין לי שנסתי הלכתי באוהל של הדום בערום ולאט לאט אני יוכל יותר אני רוצה להתחבר למה שאני עושה סלח לי ותודה על העזרה בעצה הטובה ואם תוכל לתת לי עצום אשמח לגבי חברה נטוריסטית תגיד נראה לך שישי מצב שאני אמצא משהיא לזוגיות ואהבה בחברה הנטריסטית לא כולם תפוסות שם לפי מה שהבנתי בפשוט הרשמיה היתה בזוג תודה אחי

bellyboy

New member
אתה ולא את!!

ובכן.... כחכחכח אז אני אל אחושב שבאם אתה עוד לא פתוח לנטוריזם אתה תוכל למצוא לך חברה נטוריסטית וזה שבחורה נטוריסטית אומר שהיא שלמה עם הגוף שלה וזה לא אומר שיש לה יכולת פורנו מופלאות. אז גם למצוא בחורה "רגילה" ולאט לאט תחשפו לזה יחד יהיה גם חוויה מקרבת וגם צעד משמעותי ביחסים שלך לקראת פתיחות וקבלה. נראה לי? אין לי מושג ,אולי אם האישיות של כובשת ואתה איש שיחה אינטילגנטי ורגיש אולי?! זה לא קשור לנטוריזם למה דווקא חברה נטוריסטית? פשוט תבוא למפגשים תתערה תכיר אנשים,אפילו תשב מרחוק באם עדיין קשה לך להתפשט וזה יבוא ... אחי היקר אהבה מוצאים לא מחפשים.... כשאתה מחפש אז משום מה נשים נרתעות מזה ,בכל מהלך חיי תמיד כשהייתי בקשר שידרתי בטחון ואז משום מה גם כל הבנות הפיעו ורצו משהו,נשים מתוחכמות כל שיהיו הן עדיין נופלות לכל הקלישאות כמונו הגברים. לזרום זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך והבנות בפשוט הגיעו בזוגות בכדי לא ליצור הפרש בין נשים וגברים שהמספרים יהיו שווים,אני הגעתי עם חברה טובה ולא ה"חברה שלי"(זוגתי לעתיד-אך איזה כייף לומר את זה!! :) ) ,דע לך שנשים שמגיעות לפסטיבל לווא דווקא מתירניות מינית או חושבות על אוריגות כל היום ,הן בידיוק כמוך וכמוני.... והניק שלך "המעוניין 10" קצת יותר אנטגוניזם!!! מעוניין במה? דניאל

למעלה