התאמת לק לשמלה

bashmorsh

New member
../images/Emo53.gif התאמת לק לשמלה../images/Emo53.gif

אני צריכה עזרה להתאים לק לשמלה.. היא דיי עדינה אז לא משהו זועק (זה גם אירוע עם משפחות וזה, אני לא רוצה לזעזע אף אחד
) חשבתי על תכלת עדין או ניוד. פרנץ' לא בא בחשבון כי הייתי צריכה לקצוץ לאחרונה את כל ציפורניי לאורך מילימטר
אשמח להצעות של צבעים, אבל אני אצרף רשימה של הצבעים שיש לי להמלצות מהאוסף שלי: Essie- it's genius OPI- red my fortune cookie OPI- lucky luvky lavender Orly- snowcone Orly -lemonade Essie- pound cake Essie- eternal optimist Essie- raisinnuts Essie- it's genius OPI- lucky lucky lavender OPI- Dim sum plum Essie- mint candy apple Essie- Tart Deco OPI- do you lilac it? Essie- aruba blue orly- star spenglad chic 32 (שחור)

lilo4

New member
מתוך מה שיש לך-

אני לא מאמינה שעשיתי את זה, אבל עברתי צבע-צבע וחיפשתי סווטצ'ים בגוגל
מכל מה שיש לך, יש לדעתי שלוש אופציות מאוד עדינות שיכולות להתאים, אבל זו דעתי האישית וההגדרה האישית שלי ל"עדין". Essie- pound cake Essie- eternal optimist Essie- Tart Deco [אני באופן אישי מטורפת על הלק הזה. אין לי אותו, ראיתי רק סווטצ'ים שלו ואני מאוהבת קשות]. בת'כלס כמעט כל לק שיש לך יכול להתאים, פשוט רובם לא כ"כ עדינים
[הייתי מוותרת על השחור של שיק בכלמקרה]. אגב, אהבתי מאוד את השמלה

Harlot

New member
אני הייתי הולכת על Tart Deco

ובשום אופן לא על גוונים תכלכלים ש"יתאימו" לגווני השמלה.

danra

New member
המממ...../images/Emo192.gif

כמעט כל לק בגוונים של כתום/אדום/ורוד יתאים ויראה יפה על רקע השמלה. אם את מעדיפה משהו לא בולט מדי את יכולה ללכת על משהו כסוף או ניוד כלשהו. לא מומלץ לשים לק בגוונים כהים כמו שחור/חום/כחול/בורדו וכו'. אני אישית הייתי בטח שמה לק קורלי עם טופ מבריק שיתאים לשמלה אבל גם לסומק ולשפתון/גלוס....

למעלה