התייעצות בקניית מכשיר MP5

21shiran

New member
../images/Emo53.gif התייעצות בקניית מכשיר MP5

היי! החלטתי שאני רוצה לקנות MP5, אני מחפשת מכשיר עם איכויות סאונד מעולות, איכות תמונה מעולה..בעיקר כדי לראות סרטים/לשמוע מוזיקה בדרכים... הבנתי שהיתרון של MP5 הוא שאין צורך להמיר פורמטים חדשים...אבל אני לא נעולה על זה, כל הצעות לסוג מכשיר יתקבלו בברכה.. אשמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין MP לאייפוד...ומהו מחיר הגיוני לMP5 עם נפח 8GB... תודה רבה!!

מנגר 4

New member
לבחור MP5 זה דווקא מאוד קל. כי יש רק אחד כזה

מצורפת תמונה שלו
(כן... הבדיחה הרגילה
) אין דבר כזה נגן MP5... זה רק שם שיבואנים ישראלים המציאו כדי לשווק זבל סיני עלום שם. תצייני תקציב ונוכל לעזור לך לבחור... ועוד משהו.. כשאת אומרת "סרטים" את מתכוונת לסרטים מלאים או סרטונים? (אני באופן אישי לא מבין איך בכלל אנשים נהנים לראות סרטים על המסכים הקטנים האלו... אבל שיהיה
)

21shiran

New member
חחחחח אוקיי אז ככה:

תקציב- עד 500 ש"ח אבל בינתיים מצאתי גם בפחות, מצאתי 8GB ב-350 ש"ח. להפתעתי חוות דעת של גולשים על המכשיר די טובות.. הנה קישור-http://reltronics.shopy.co.il/products/104476 אבל לא הבנתי למה אתה טוען שאין דבר כזה..קודם כל ראיתי את זה לא רק באתרים ישראלים ודבר שני- זה לא נכון הקטע שבMP5 לא צריך להמיר קבצי וידיאו? אפשר להוריד קבצים מאתרים כמו יוטיוב ופליקס... סרטים אני מתכוונת גם לסרטים מלאים וגם לסרטונים...כשמשעמם בנסיעות וכאלה זה ממש לא נורא שהמסך קטן...:) ותודה!

מנגר 4

New member
הנגן בלינק שלך הוא נגן מדבקה ולכן לא מומלץ

אני אשמח לראות איפה מצאת נגן "MP5" באתר שהוא לא ישראלי/סיני... אני לא כ"כ בקיא בענייני המרות קבצי וידאו (כמו שאמרתי אני לא מבין איך אפשר לראות סרטים על מסך כזה קטן) אבל יש סיכוי שבנגנים החדשים של COWON לא צריך להמיר את הפורמט (בכל מקרה הם מעל התקציב שלך. התקציב שלך קצת נמוך בשביל נגן כולל וידאו... היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא ה Meizu M6 שהוא לא רע הנגן הזה אומנם סיני אבל לא מוצר מדבקה (מייזו היא חברה אמיתית בניגון לחברות המדבקה) סיקור ב YNET אם תעלי קצת את התקציב תוכלי לקנות את ה D2 של COWON שעדיף על המייזו (למרות שהמייזו בעקרון לא רע)

ariar2

New member
אגב אפשר להוריד סרטונים מיו טיוב באמצעות...

תוסף לפיירפוקס שנקרא downloadHelper (יש הרבה אפשרויות- זו אחת מהן). הקובץ נשמר על המחשב בפורמט של סרטון ואז ניתן להעביר אותו לנגן.

למעלה